Goede kwaliteit en service.

Zeer positief over kwaliteit en service. Jammer dat er bij het brood niet meer keuze is (extra leverancier).

Heerlijke groenten in een ruime variatie

Super vers en dat proef je!

Heerlijke groenten in een ruime variatie

Super verse groenten en dat proef je echt!

Heerlijke groenten in een ruime variatie

Super verse groenten en dat proef je echt!

Heerlijke verse groenten in een goede variatie

Het uitpakken van de groenten thuis doet mij aan vroeger denken. Toen de groenteboer nog in de vroege ochtenduren alles bij de boer ophaalden en het altijd super vers in de winkel lag. Dat proef je!

Heerlijke verse groenten in een goede variatie

Altijd goed!

Het wordt afgezaagd, het is altijd goed bij/van de Ekonoom. Altijd een vriendelijk praatje met onze bezorger,Altijd mooie spullen.

het was heerlijk, vers en lekker

Ik kreeg toevallig weekend bezoek en had genoeg groente voor een lekkere maaltijd. Prima

Vriendelijk en persoonlijk

Was ik heel erg mis is een lijst met de inhoud van het krat. Omdat ik niet wist wat de groenten waren weet ik ook niet hoe ik het klaar moet maken. Dit is voor mij een reden om niet door te gaan

groente/fruitpakket was gevarieerd en weer wat nieuws ontdekt

een groente/fruitpakker bevat soms nieuwe groenten: altijd interessant en lekker en de communicatie met peter loopt ook altijd goed

Altijd goed

Altijd is er een goede service, op tijd gebracht, en altijd vriendelijk en correct.

Uitstekende service en online

Door hersen letsel moeite met veel tekst. Overzichtek assortiment.

Uitstekend!

Ekonoom levert mooie producten. Vooral van de eigen akker en tunnelkas. Enorme grote verse uien en lekkere knoflook in het voorjaar. Ook de tomaten uit de kas zijn voortreffelijk qua smaak. Peter is altijd bereid om vragen via de mail te beantwoorden en reageert snel. Prima.

Mijn ervaring is goed

Geweldige duurzame webwinkel

Geweldig dat deze webwinkel bestaat, grote verzameling van lokale biologische producenten. Wat een gemak om al deze mooie producten in 1 keer bezorgd te krijgen. Ga zo door en bedankt.

Goed geregeld

Servicegericht, op tijd, volgens verwachting verse producten en vriendelijk!

Wij hebben genoten van de groente en het fruit en kijken uit naar morgen.

uitstekend

een 10 het kan niet beter, ga zo door

omdat de producten goed zijn, jammer dat jullie soms niet kunnen leveren.

Vers, lekker en service.

Leuk om na lange tijd weer eens een krat te ontvangen. Het voelt als een verrassingspakket. De andijvie lijkt al wat slap, dus die moet vandaag de pan in. Verder ziet alles er lekker uit. Het geeft mij inspiratie tot nieuwe gerechten

Snelle afhandeling en goede producten

Snelle afhandeling en goede producten