betrouwbaar en klantvriendelijk

De langjarige ervaring toont dat de Ekonoom duurzaam goed functioneert, zeker als het gaat om betrouwbaarheid en klantvriendeiljkheid. De producten zijn doorgaans goed en het aanbod is groot. De prijzen zijn niet laag maar kwaliteit heft een prijs.

Snelle actie, goede bezorging en prima!

In het algemeen ben ik blij met de biologische boodschappen van de Econoom.

80% van de geleverde producten zijn prima naar mijn zin. Echter .... vooral de laatste tijd is het fruit van mindere kwaliteit. Meteen bij aankomst moet ik vaak een beschimmeld aantal vruchten weggooien. Deze week 2 sinasappels en twee pruimen. De week daarvoor 2 citroenen beschimmeld. Enz. Het heeft geen zin om ze te retourneren na een week.

Heerlijke biologische groenten en fruit

Elke week verheugen wij ons weer op het pakket die we krijgen. Heerlijk vers en smaakvol. Ook fijn contact met eigenaar bij vragen.

Mooie producten, handige bezorging

Prima verse, seizoensgebonden en mooie producten

Prima verse, seizoensgebonden en mooie producten.

Gevarieerd en vers

verse groenten ruiken zo lekker

We kopen i.i.g. elke week groenten en zuivel en wat opvalt is dat de groenten vaak zo fris ruiken wanneer ze net in de keuken liggen.

Heerlijke biologische groenten en fruit!

Weer een bestelling ontvangen van groenten en fruit van de Ekonoom en we zijn zeer tevreden met de biologische producten en de bezorging. Dank!

Bezorging uitstekend. Meer afwisseling nodig in groente en fruit.

Al vele jaren geabonneerd op een groot groente fruit pakket en extra tomaat , karnemelk. Maar helaas merk ik dat het minder verrassend wordt. Deze week net als vorige week gele snijbonen, 1 grote tomaat , hakureiraapjes, courgette bananen, appels in het pakket Ik zou het erg op prijs stellen om bij de samenstelling van de kratjes andere dingen dan de week ervoor te ontvangen. Ook fruit van het seizoen mis ik zoals kersen frambozen , allerlei verschillende bessen, meloen etc. Voor de vakantie ook meerdere keren groente en fruit gekregen wat aangestoken was en ik helaas weg moest gooien. Kan een keer gebeuren en door drukte niet gemeld maar hoop dat hier beter op toegezien gaat worden. Vr groet Heleen en Piet

Boodschappen volgens afspraak afgeleverd en mooie producten!

Ik word er blij van!

Fijn, al die bio produkten, grotendeels lokaal uit eigen tuin!

uitstekende dienstverlening, betrouwbaar en goede producten

Ik heb inmiddels jaren ervaring met de Ekonoom. De belangrijkste reden om juist de Ekonoom te keizen als leverancier is de grote betrouwbaarheid en kwaliteit van dienstverlening. Elke week ongeveer op hetzelfde moment worden de gevraagde producten geleverd. Soms is iets vergeten, niet leverbaar of van te lage kwaliteit. Daar wordt vrijwel altijd een goede en snelle oplossing voor gevonden. Dat ik altijd per email of telefonisch met Peter contact op kan nemen ervaar ik als een groot goed. Waar vind je dat nog? En natuurlijk dat er een groot assortiment prima biologische producten, veelal lokaal, wordt geleverd, is ook fijn.

uitstekend

De producten zijn uitstekend. Ik heb nog wel een opmerking. Bijna alles is duurder geworden ook bij de econoom. Mijn inkomen is per maand iets gestegen. Ik moet steeds beter opletten. Ik was blij met de kortingspunten van de Ekonoom, ik vind dat ook gewoon sympathiek. Vanaf €60 begon dat te tellen. Helaas is dat verhoogd tot €80. Ik vind dat jammer. het voelt een beetje als uitbuiten.

Altijd goede kwaliteit, betrouwbare levering en goede service

Altijd goede kwaliteit, betrouwbare levering en goede service

Gemakkelijk om een bestelling te plaatsen

Prima site en duidelijke afspraak voor bezorging

Excellent service and high quality produce supporting local farmers

Excellent service and high quality produce supporting local farmers

Altijd prima, nooit problemen.

De produkten van de Ekonoom zijn altijd goed en vers. Klopt er eens iets niet wordt er altijd een passende oplossing gevonden. En thuisbezorgd is helemaal geweldig! Wij zijn al meer dan 20 jaar klant.

3 lekkere kant en klaar maaltijden, die op de afgesproken tijd bezorgd zijn

3 lekkere kant en klaar maaltijden, die op de afgesproken tijd bezorgd zijn

Altijd naar volle tevredenheid

Ik ben altijd weer heel erg blij met de super verse producten van de ekonoom. Perfecte bezorging, Coen had even vakantie, Maar ook deze keer prima bezorging. Wat wil je nog meer! In mijn nopjes met de ekonoom. Henriëtte B.

heerlijke verse biologische producten thuis bezorgd

Het ruikt zo lekker in de keuken wanneer de bestelling bezorgd is

Uitstekende levering, klantvriendelijk en mooie producten

De thuisbezorg service is erg fijn. EKONOOM is persoonlijk in het contact, snel en levering consequent. De producten zijn mooie bio kwaliteit en lekker!

lekkere groentes, vers, veel smaak. Ik krijg wat ik vraag!

Geweldige kwaliteit en service

Elke week een verrassing de verse groente deze week snijbiet, (+aardappelen 2 uien 3 knofookjes) heerlijk ouderwetse stamppot van gemaakt met kaasburgers dat was genieten.

Noordwolderweg 9

9784 TA Noordwolde