Snelle levering , past perfect

heel goede, echt perfect.

bestelling geplaatst en snelle levering.

Product zoals omschreven, past perfect

goed en snel

bestel, snel geleverd, goed ontvangen, alles volgens verwachting.

Geen enkel probleem

Mooi product lage prijs, en geen problemen

Gewoon goed

Duidelijke website. Goede helpdesk ( direct een goed antwoord) Levertijden kloppen zoals vermeld op website

Kundige helpdesk, uitstekende service, correcte levering.

Kundige helpdesk, uitstekende service, correcte levering.

Heerlijk efficient en servicegericht.

Nog stapje extra door de auto nog even door de wasstraat te halen.

Tevreden

Erg tevreden met de bestelling en de levering van onze dakkoffer.

Snel en met juiste criteria de beste auto uit duitskand gevonden.

Snel contact, duidelijke foto’s en voortdurend op de hoogte gehouden. Top

geweldig snelle levering

goed geregeld.

kan beter

Mijn bestelling was een trekhaak met stekkerdoos, de stekkerdoos kwam eerder netjes verpakt in een doos (top). Echter de trekhaak die later kwam (was ook vermeld) was alleen ingeseald met plastic, de plastic was op veel plaatsen stuk en het staal stak op alle punten uit waardoor ook een bevestigingsbeugel krom is. Ik begrijp niet dat dit niet steviger ingepakt wordt, ik heb de trekhaak nog niet gemonteerd dus weet ook niet of alles er wel bij zit, anders wordt vervolgt.

Trekhaak past prima maar ook weer niet.

Trekhaak zonder problemen besteld en zeer snel geleverd dus dat is top! Trekhaak constructie past ook goed. Alleen de kogel komt zo hoog dat de achterdeuren niet meer geopend kunnen worden zodra er een aanhanger achter zit. vind ik zelf erg onhandig en lijkt mij niet de bedoeling. Hier over de klantenservice bericht met de vraag of er ook een andere kogel los verkrijgbaar is om te ruilen en als dat niet mogelijk was zou ik het zelfs willen betalen maar daar kwam een reactie op nee helaas niet mogelijk.

Servicegericht. Telefonische bereikbaarheid na 12 uur niet mogelijk. Enige minpunt.

Blij met mijn levering.

Keurig op tijd geleverd

Alles prima, zoals beloofd geleverd

Snel, prima kwaliteit en prima support

Snelle levering en prima support bij productkeuze

Het was zoals ik verwachtte dat het zou zijn maar...

De bezorger liet iemand bij de receptie ervoor tekenen! Niet goed .

Een woord: matig

Ik heb een trekhaak besteld maar de kabel set was niet voorradig Kreeg daarna een mail dat deze kabelnet weer leverbaar was , maar op de site stond hij nog steeds als niet op voorraad Dit vind ik zeer vervelend want ik kan daar door mijn werk niet afmaken Vr gr Jaap Bakker

Super service, netjes optijd bezorg en goed verpakt.

Geen overtollig afval precies wat de dakkoffer nodig had waar hij in zat verpakt. De kwaliteit is ook zeer goed voor niet al te veel geld.dus zoek je een dakkoffer dan ben je hier op het juiste adres.

Naar verwachting geleverd.

De box is top. Volledig volgens beschrijving. De levering was snel en keurig gedaan. De grote zware doos werd in de gang gezet.

Goed maar handleiding mist en slordig ingepakt

Goede prijs voor de trekhaak maar de delen waren aan elkaar vast getaped en waren beschadigd door transport (krassen op de delen). Bij de kabelset zat een handleiding maar bij de trekhaak niet. Ik heb er een van de concurrent gebruikt.

geleverd wat gevraagd

Wat ik heb gevraagd is netjes op tijd geleverd

Goede snelle levering

Heldere website waar je de benodigde spullen makkelijk kunt bestellen. De bestelde producten worden vervolgens snel en goed geleverd.

Levering trekhaak was snel, goede montage handleiding. Kabel set was buiten iemands schuld om niet de juiste, teruggestuurd en met ECS gebeld. Bij ECS hebben ze me prima geholpen, en me de juiste set geleverd. Een topper is de snelheid waarmee ze het resterende bedrag terug op mijn rekening gestort hebben (binnen 48 uur).

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch