netjes product voor een prima prijs

keurig op tijd geleverd , en het product klopt met wat ik op het internet filmpje zag.

Zeer snel en prettig om ervaren.

Snelle levering, trage afhandeling retouren

Erg snelle levering echter de retourverwerking is zeer traag. Na twee weken nog geen enkele reactie ontvangen terwijl deze aangetekend is verstuurd.

Goede producten

Goede producten redelijk snel in huis

Snel geleverd en voldoet aan verwachting.

Goed product, probleemloos geïnstalleerd dankzij duidelijke handleiding.

Positief

Positief

Goede service en snel geleverd.

Dakdragers en koffer besteld. Deze werden snel geleverd. Nog wat advies gevraagd over het plaatsen van de dragers en ik ben keurig geholpen.

Niet zo tevreden

Trekhaak zelf nog mogen aanpassen! Gaten kwamen niet overeen (scheelde zeker 2mm) alles zelf mogen uitvijlen. Niet voor herhaling vatbaar!!!

Prima en snel

Snel gevonden. Snel geleverd en zoals afgesproken.

Niet ontvangen trekhaak

Het is niet mogelijk om een goede reactie te geven, omdat ik nog steeds mijn bestelling niet heb ontvangen. Telefonisch contact is ook niet mogelijk, ook heb ik geen informatie ontvangen over een mogelijke late levering.

Levering zoals aangegeven op de site. Spullen netjes verpakt.

correcte afhandeling van de bestellen, ook na een misverstand in de levering.

goed wat je mag verwachten

doet wat het moet doen voor billijke prijs

Wel goed

Goed maar wel jammer dat de trekhaak en kabelset niet in één levering kan, voor de rest een prima site en prijzen en complete beschrijving, tevreden als ik weer een trekhaak moet hebben dan weet ik waar ik het moet bestellen

Heel blij mee.

Ik het begin was het heel lastig om jullie te krijgen over de telfone maar over de email ik krijgen een reactie binnen vijf minuut. Ons dakkoffer was geleverd net voor ons vakantie dus was ik heel blij mee.

Prima geregeld

Alles goed en netjes geregeld alles compleet en alles werkt perfect

Eenvoudig te monteren

Simpel, vriendelijk, snel.

Towbox besteld, telefonisch niet bereikbaar, maar na berichtje op Facebook snel reactie op mail. Duidelijke communicatie.

Precies en volgens afspraak geleverd wat besteld is.

Alles verliep zeer vlot. Van besteling tot levering

Duidelijk, snel en correct

Trekhaak

Niks op aan te merken

Prima assortiment, snel gevonden wat ik zocht, concurrerende prijs en levering binnen enkele dagen. Wat dat betreft prima. Voor het bestellen ook even de instructie video op de site bekeken. En hoewel installeren met de deels voor gemonteerde onderdelen niet moeilijk is, werkt dat toch fijner dan de meegeleverde handleiding.

Zeer slecht heb nog steeds niks ontvangen

Niks ontvangen

De towbox werd binnen een dag geleverd

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch