2x verkeerd artikel geleverd
Een trekhaak en kabel set besteld. Na ongeveer een week eerst de kabelset ontvangen en een dag later de trekhaak.
Helaas bleek ik eerst al de verkeerde kabelset te hebben ontvangen. Na melding alleen een excuus en dat de andere niet meer leverbaar is.
Een dag later de trekhaak: Voor een compleet andere Auto. Dus dit ook gemaild. In eerste instantie werd ik niet begrepen en gevraagd of ik niet ergens anders nog een trekhaak had besteld. Dus uitgebreide mail terug gestuurd met het probleem, de trekhaak die hun leverancier verkeerd had opgestuurd die voor iemand anders was bedoeld en de 3 gewenste oplossingen.
Dag later telefonisch contact, alleen tussen 9-12 bereikbaar en dan ook nog ca 30min wachten. Zou het uitzoeken. Nog zelfde dag reactie dat het inderdaad 2x mis is gegaan. Dus bestelling word geannuleerd en geld terug binnen 48uur.
Na 4 dagen nog niks, dus weer gemaild. Na maildeze keer wél de volgende dag het aankoopbedrag terug.
Wat verder ook bijzonder is, de set die dus niet meer leverbaar zou zijn, staat wel nog steeds op voorraad en bestelbaar op de website.
Al met al is het dus wel opgelost. Alleen heb ik er een hoop gedoe van gehad en nog steeds geen trekhaak.