Vlotte en vriendelijke service

Professioneel en vriendelijk geholpen

Top geregeld

Vragen snel en goed beantwoord Spullen netjes en optijd Een aanrader

Was iets misgegaan met de eerste bestelling bleek uitverkocht, Na contact met een medewerker super opgelost en een iets duurder artikel gekregen de dag er na al geleverd . Dus nogmaals dank voor de goede service

Goed product

Zeer goed product! Past perfect bij onze auto. Handleiding was wel summier..

Prima en snelle levering

Alles in één keer binnen gekomen binnen de afgesproken tijd dus perfect geregeld!

Slechte status updates, materiaal toch niet leverbaar..

De trekhaak die ik besteld heb was toch niet leverbaar, vervolgens bijbetaald voor een ander merk en het duurde nog een maand voordat deze in huis was. Erg teleurstellend.

Uiterst snel geleverd en duidelijke site.

Top levering.

binnen de week alles geleverd en goede dienst naverkoop. Top!

mijn trekhaak kabel was niet voorradig en daarop ben ik geïnformeerd of ik de bestelling door wilde laten gaan. in overleg in backorder geplaats en dag erna was de trekhaak al binnen. Nu nog ff wachten op de kabel. Ik vind dat ik tot nu toe netjes ben behandeld.

Fijne website om juiste product keuze te maken en levering binnen een dag

Super snel en correct

Helaas waren kwamen de bevestigings gaten totaal niet overeen. Deze hebben we zelf moeten aanpassen. Verder alles top!

Tegenvallend

Geen levertijd zoals vermeld op de website, moest telkens zelf achter aan mailen. Had er tot nu toe meer van verwacht en heb de trekhaak ook nog niet.

heb nog niks binnen kan niet beoordelen

Hebben de spullen 18 juni 2021 besteld Trekhaak maar nog niet binnen

Verschrikkelijk

Bedrijf stuurt tweede hands spullen op met alle gegevens van de vorige klant nog in de doos. Naam adres woonplaats etc, etc. Helemaal niet in orde en een forse schending van privacy wetgeving (AVG). Er wordt hier nog in een aparte procedure aangifte van gedaan. Telefoon wordt niet opgenomen en via mailwisseling wordt mij verteld door de leidinggevende Lon Lemmens hij mij waarschuwde dat als ik de gegevens van de klant ga gebruiken (welke hij immers ongevraagd aan mij verstrekt heeft) hij zich beroept of strafrecht??? Perfect Fit Automotive totaal geen benul van omgang met klachten. Terwijl dit natuurlijk heel aannemelijk is als je tweedehands spullen opstuurt , terwijl je de nieuwprijs betaald. De aantekeningen stonden nog in de gebruiksaanwijzing van de vorige eigenaar. Bovendien incompleet en defect! Op compensatie van deze blunders wordt niet ingegaan, maar het is de klant die chanteert. Ook heb ik mijn telefoonnummer gegeven om in gesprek te gaan. Ook op mijn laatste email wordt niet gereageerd. Zeer slecht en nog geen halve ster waard. Zeker verder kijken en verre van wegblijven bij Dakdragerland.nl - Fietsendragerwereld.nl - Sneeuwkettingenwereld.nl - Towbox.nl is mijn advies.

Top geregeld !

Alles top geregeld, geen op- of aanmerkingen !

Snelle levering goede service top kan het iedereen aanraden

Keurig en netjes geholpen. En niet te duur!

Keurig geholpen en niet te duur

Snelle reactie op mijn vraag en snelle levering.

Slechte service niet bereikbaar per telefoon

Goedendag we hebben op 15-05-2021 een trekhaak gekocht bij trekhaak land deze is binnen enkele dagen netjes geleverd na montage blijkt dat de achter demper van de uitlaat tegen de trekhaak rammelt direct contact opgenomen per telefoon en kenteken doorgegeven ik zou worden teruggebeld inmiddels zijn we ruim een maand verder wel 2x een mail verzonden met uitleg van het probleem en geen enkele oplossing gehad tot dat ik een google review plaatste inmiddels wel via de mail contact gehad maar nu beweren ze op 121 km afstand dat er geen originele achterdemper onder zou zitten wat wel het geval is ook kunnen ze niet aangeven wanneer hier een antwoord op gaat komen ze proberen je met een kluitje in het riet te sturen maar een oplossing is er niet bij KOOP GEEN TREKHAAK BIJ DIT BEDRIJF als er iets niet klopt zijn ze niet thuis

supper snelle levering

gekregen wat ik had verwacht

Super levering

Netjes en op tijd

Ik had de verkeerde besteld. Ik ben zeer vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon en retourneren was geen probleem. Ben gelijk geholpen om de juiste te vinden.

Op tijd geleverd

Bedroevend

Levering was goed. Helaas, helaas, helaas, is de informatie op de site niet goed. De geadviseerd, bijpassende kabelset, past niet. En als je hulp vraagt, schijnt ergens op de site te staan dat je niet geholpen wordt met ondersteuning bij installatie, maar als het niet werkt, moet ik maar naar de garage. Jullie adviseren dit toch als “bijpassend”?

Niet goed

Zit al 6 weken op mijn trekhaak voor een twingo uit 2010 te wachten wel betaald maar bij mijn eerder reactie zij de verkoper doodleuk dat hij was vergeten de order te plaatsen dat was na drie weken toen ik belde om te vragen waar de trekhaak bleef dus hij is er nog niet ziet in de problemen heb een bood met trailer gekocht om van het mooie weer te genieten maar helaas m V.g m v hoewijk

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch