Alles perfect optijd en prima geregeld ben zeer en tevreden.

Heb het als zeer goed en een fijn gesprek gevoeld en was zeer verrast dat het de volgende dag al in huis was.

Alles heel snel geleverd. De prijs en kwaliteit zijn perfect

Snelle levering.

Snelle levering. Past prima

Past perfect, snelle levering

top service

snelle levering en happy

Netjes geregeld ,en op tijd binnen ondanks dat het zo druk was met posbestelling.

Zie boven

Fijne ervaring

Besteld en 2 dagen later binnen, duidelijke omschrijving en een top product Blij mee!!

Snelle levering en mooie prijs

Goedkoopste van alle aanbieders op internet. Snel geleverd en goed verpakt.

Op tijd en net geleverd.

Verder nog niet uitgepakt dus inhoudelijk durf ik er niets zinnigs over te zeggen.

Goed geholpen

Goed advies toen ik belde.

1 onderdeel verkeerd geleverd, na telefonisch contact gelijk het juiste deel toegezonden. Snel en netjes afgehandeld, helemaal goed.

Altijd op tijd met bezorgen en perfecte kwaliteit.

Geen juiste informatie op de site . Verder prima geholpen .

Na enige mail uitwisseling bestelling gedaan . moet nog afwachten wat de kwaliteit is van het product . Allen de prijs voor een universeel kabelsetje is aan de prijzige kant .

Uitstekende snelle levering!

Uitstekende snelle levering van bestelde goederen!

deal is goed

Trekhaak werd goed en snel geleverd, kabelset niet op voorraad zou 3a4 werkdagen later komen. 6e werkdag maar even gebeld. ja ligt in het magazijn sturen we vandaag op. Dus let even op als er een backorder is. prima prijs .

Snel geleverd en makkelijk te installeren

Nemen gelijk contact op

Ze willen de klacht goed oplossen

Perfect!

Mijn bestelling is snel geleverd, goed stevig verpakt

goede afwikkeling

Goede afwikkeling en service

Uitstekende kwaliteit voor een goede prijs

Dakdragers zijn van betere kwaliteit en pasvorm dan originele voor 60% van de prijs .

top service goede kwaliteit

Duidelijke site , vlug gevonden wat ik zocht

Makkelijke site, artikelen besteld en volgende dag deze al netjes afgeleverd.

Na een week nog steeds niet alles binnen.

De bestelling verliep goed en netjes. De aansluitkabel was met paar dagen binnen maar de rest is na 5 dg nog niet binnen. Ondanks dat ze belde dat het bezorgd zou worden. (UPS)

Ze luisteren niet

Sta je bij het magazijn luistert die man maar voor de helft wat je nodig heb

Goed advies. De Aguri fietsendrager is perfect

Prettig contact. Goed advies. Snel en netjes geleverd. De Aguri fietsendrager is geweldig. Zeker gelet op prijs kwaliteit verhouding. Ik begrijp niet dat mensen nog een ander merk aanschaffen

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch