Zeer goed !

Goede optie om de sneeuwkettingen voor mijn specifieke wielen te zien. Handige instructie video. Snelle verzending.

Levering zou in 1 werkdag zijn terwijl het 5 dagen duurde

Ik heb speciaal via deze website sneeuwkettingen besteld vanwege de snelle levertijd. Helaas bleek het pakket pas na 5 dagen geleverd te worden. Ik kreeg elke dag een bericht dat het geleverd zou worden via de app van GLS. Dus daardoor heb ik er 4 dagen rekening mee moeten houden.

Te late levering

Geen idee of de sneeuwkettingen goed zijn zit in Oostenrijk zonder. Niet volgens site afgesproken levering.

Bestelling werd niet geleverd en moest er zelf achteraan bellen waarna levering gecanceld werd

Mocht je op het laatst sneeuwkettingen nodig hebben zou ik ze hier niet bestellen. Ik had een DHL code gekregen maar na een aantal dagen ben ik toch maar eens gaan bellen. Blijkt dat ze de sneeuwkettingen niet meer op voorraad hebben en wordt de bestelling via mail gecanceld. Nu moet ik alsnog binnen twee dagen aan andere kettingen zien te komen. Alternatief hadden ze niet of ik moest meer dan 100 euro bij betalen. Zou mogen verwachten dat zij dan de extra kosten voor hun rekening nemen bij zo’n cruciale fout.

correcte en snelle afhandeling

Correcte en snelle afhandeling

Prima korte levertijd, snelle reactie van de klantenservice

Er was een betaling mis gegaan, waardoor ik snel daarna een nieuwe bestelling had gedaan voor sneeuwkettingen. Daardoor twee facturen en maar 1 betaling. Meteen gemaild en binnen 2 werkdagen alles geregeld. Kettingen waren op voorraad dus ook binnen 5 dagen geleverd. Wel jammer dat ik geen track & trace code kreeg en een melding dat ze bezorgd zouden worden. Nu stond plotseling de pakketbezorger voor de deur 🤪

prima levering, eerst wat tegenslag maar prima opgelost

zie boven

Onvoldoende

Bestelling gedaan - wacht reeds een dag of 6 - gemaild met klantenservice - mail terug ontvangen en daarna een mail met een track & trace code - code werkt niet

Snel geregeld

Goeie uitleg en afhandeling van de bestelling

snel geodkoop en goed

product is voordelig goede kwaliteit en snelle levering precies wat je wilt hebben

snelle levering van het juiste product

geen enkel probleem ervaren bij de bestelling en levering. uitstekend dus!

Sneeuwkettingen cf bestelling geleverd

Ik heb sneeuwkettingen besteld en netjes op tijd geleverd gekregen.

goed en snel

de bestelling is goed en snel verlopen.

Zeker aan te bevelen

Bestelde na 1 dag al in huis, alles perfect gegaan. De video over uitleg gebruik zeer duidelijk.

Snel en juist geleverd

Volgende dag binnen. Duidelijke track & trace. Top.

Op tijd geleverd conform de verwachting

Op tijd geleverd conform de verwachting

Aflevering volgens afspraak

Mogelijke start, uiteindelijk opgelost.

In de eerste plaats snelle bestelling en verzending. Uiteindelijk niet een complete bestelling ontvangen. Dit is snel opgelost.

Binnen 2 dagen binnen , ivm speciale maat , extra leveringstijd

top levering

aanbevelen

Supersnel bezorgd en kwaliteit goed

De volgende dag was het al binnen. Netjes bezorgd en het product was zoals ik hoopte. Niets te klagen.

Heb via de website sneeuwkettingen besteld. Deze waren direct beschikbaar en ook nog eens spot goedkoop! Omdat ik in de buurt woon heb ik ze afgehaald. Kan het bedrijf van harte aanbevelen.

Trage levering

Men belooft om de dag nadien te leveren als men voor 16u00 bestelt. Dit klopt niet; mijn bestelling op zaterdag werd geleverd op donderdag.

Snelle levering, goede prijs kwaliteit verhouding

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit

Kasteleinenkampweg 10