Een bedrijf waar de klant op nummer 1 staat

dakkoffer besteld, volgende werkdag geleverd. alleen na het uitpakken zag ik dat deze beschadigd was! gelijk een mail gestuurd en 10 min later werd ik al door een medewerker gebeld. en gelijk een nieuwe dakkoffer opgestuurd gekregen! Bedankt voor de snelle service !!

perfect, snelle levering, goed product

Ik heb een goede ervaring, fietsendrager is perfect, en snel geleverd voor een nette prijs.

Koop hier nooit iets.

Trekhaak besteld en deze werd na een tijdje geleverd. Na uren proberen deze trekhaak onder mijn auto te monteren bleek het de verkeerde trekhaak te zijn. Hier kwam ik achter door een verwijzing op de doos. Verkeerde type auto. Verschillende keren geprobeerd te bellen met Trekhaakland maar daar kom je telefonisch in de wacht te staan en na steeds meer dan 20 minuten wachten geef je de moed maar op. De laatste keer dat ik belde kreeg ik een bandje waarop werd gezegd dat de telefoon wegens drukte helemaal niet meer wordt opgenomen. Ik heb toen maar besloten zelf bij trekhaakland langs te gaan. De medewerker aldaar vertelde mij dat ze geen goede mensen kunnen krijgen om de telefoon te beantwoorden. Vervolgens keek hij in zijn systeem en zag dat de door mij bestelde trekhaak verkeerd in het systeem staat waardoor ik de verkeerde geleverd heb gekregen. Hiervoor bood hij zijn excuses aan. Ik mocht de verkeerd geleverde trekhaak teruggeven waarna ik mijn geld terug zou krijgen. Omdat ik de trekhaak in mijn auto had liggen heb ik deze naar binnen gebracht. Ondertussen was de verkoper een andere klant gaan helpen zodat ik een tijd heb moeten wachten. Nadat hij met de klant klaar was werd de teruggebrachte trekhaak minuscuul op eventuele gebreken of onvolledigheid gecontroleerd. Aan de hand van de beschrijving werd ieder moertje,boute en ringetje gecontroleerd. En tussendoor werden steeds nieuwe klanten geholpen. Toen mij deze handelswijze op een gegeven moment begon te irriteren (ik stond inmiddels bijna een uur in de winkel) heb ik hem gevraagd nu eerst mijn klacht eens af te handelen omdat ik daar al een tijd stond door een door hun gemaakte fout. Als donderslag bij heldere hemel werd de verkoper zeer agressief en smeet hij alle boutjes en moertjes over de toonbank en sommeerde hij mij de zaak te verlaten en ik moest de trekhaak maar per koerier terugsturen. Toen ik hiertegen bezwaar maakte stoof hij achter de toonbank vandaan, greep mij beet en gooide mij de winkel uit.

Ging niet vlekkeloos

Het kopen van de fietsendrager ging niet vlekkeloos,niet voorradig in (showroom)zou binnen 2 dagen thuis afgeleverd worden,wel meteen betaald via pin.hoor een dag niets van verzending dus mail waar blijft drager? volgende dag krijg in een mail dat ze hem op sturen.Even later krijg ik een mail dat hij nog niet verzonden wordt als zou ik niet betaalt hebben ??wordt me van alles gevraagd wanneer en hoe ik betaald had,en of ik een screenshot van de rekening wilde maken,dat gaat dus niet bij de bank,en de tijd werd gevraagd hoelaat dat het was overgemaakt,heb toen een foto gemaakt van de rekening en verzonden,volgende dag krijg ik via mail 1000 maal excuus,en hij wordt met spoed (Dat wel weer) de zelfde dag s,avonds nog afgeleverd,

Top en snel

S,middags besteld en de volgende dag in de ochtend al e,mail van post nl met track en trace en in de midday al geleverd. Alles nether verpakt en ik ben zeer tevreden .

Geen communicatie en geen levering

Een week geleden bestelling gedaan, zou op voorraad zijn, volgende werkdag geleverd. Drie werkdagen later nog niets, maar ook geen bericht van Dagdragerspecialist. Telefonisch 's middags niet bereikbaar, per mail wel snelle reactie: het product was niet op voorraad, een alternatief werd voorgesteld. Waarom wordt dat niet vanuit het bedrijf gecommuniceerd, maar hoor ik dit pas als ik erom vraag? Het zou direct opgestuurd worden. Nu zijn we weer drie dagen later en het is nog niet aangekomen. We hopen van ganse harte op de post van vanmiddag, we willen morgen vertrekken en krijgen zonder dit materiaal de dakkoffer niet op de auto. Natuurlijk hadden wij dit nog eerder kunnen regelen, maar dan nog vind ik het niet nakomen van beloftes en de slechte communicatie echt een probleem.

?

De email was goed maar doordat er vertraging was en we moesten wachten op de fietsendrager kregen we geen nieuwe email en wisten we ook niet wanneer hij geleverd zou worden, met de conclusie dat we de fietsendrager zelf moesten ophalen van het dichtstbijzijnde punt van de bezorgdienst.

heel beroerd

3 avonden op rij lopen wachten op dakdragers. bezorgservice is op den duur het pakket kwijt. moet ik zelf nieuwe regelen. op mail word niet gereageerd. telefonisch minimaal 15 minuten wachten. echt een drama

Op de site stond voorradig echter in wekelijkheid niet de volgende dag de fietsendrager Aguri geleverd maar 4 dagen later.

Levering Pro user Diamant e-Bike fietsendrager de volgende dag!

Snel geleverd, drager stevig verpakt. Stevige, inklapbare e-Bike drager. Nu meegenomen op vakantie, een aanrader. Gunstige prijs.

Top fietsendrager en snel geleverd

Duidelijk goedkoop

Goedkoopste in fietsendragers

Goede kwaliteit/prijs verhouding

Hebben fietsdrager voor 4 fietsen gekocht, goede kwaliteit en makkelijke montage. Klein minpuntje: het is nogal puzzelen om de vier fietsen op de drager te zetten, stuur tegen elkaar enzo maar toch goed gelukt. Kantelen werkt zeer eenvoudig

Snelle levering, alles naar wens.

Snel geleverd en alles naar wens.

Mooi op tijd geleverd, 1 onderdeel was defect. Werd gelijk een nieuw onderdeel opgestuurd

Goed geregeld. Toen ik belde ( wel 25 minuten in de wacht gestaan) werd bij beloofd dat het kapot geleverde onderdeel vanuit de fabriek binnen enkele dagen opnieuw geleverd zou worden. Dit klopte ook. Dus goede service. Minpunt is echter wel de slecht bereikbare klantendienst. Ik begreep dat het erg druk is maar 25 wachten is toch wel erg lang. Daarna trouwens door Robert wel perfect te woord gestaan

Pluspunten

Trekhaak besteld, verkeerde geleverd, foutjes kunnen overal gemaakt worden, maar lang niet overal worden die zo correct en snel opgelost als bij AllesKanMee, dus is dit een Topshop waar ik een eerstvolgende keer weer naar toe ga.

Pluspunten

nette levering +info

Pluspunten

Helemaal TOP !

Pluspunten

Zeer tevreden zeker 10 punten waard

Ik kan alleen maar zeggen dat ik dik tevreden bent. Toen ik de bestelling deed was die de volgende dag in de avond al binnen de fietsenrek helemaal toppie.

Pluspunten

Heel vriendelijk mensen

Telefoon verbinding beetje moeilijk!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verzendkosten zijn wel erg hoog! €10,- voor een envelop met 2 sleuteltjes.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering en prima product

Pluspunten

Duidelijke communicatie Snelle levering

Telefonisch lastig te bereiken. Maar nemen wel alle tijd voor je

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch