3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Super snelle levering

Pluspunten

Op de site "alleskanmee.nl" heb ik recentelijk fietsdragers voor op het dak van de auto gekocht: "Voorvork fietsendrager dak montage (carbon frame)". Deze werden vlot geleverd, en voldoen aan alle verwachtingen. Let op: om enige speling te voorkomen aan de voorkant tussen het zwarte "blok" (waar je de voorvork aan vastmaakt) en de plaat waarop deze wordt bevestigd, is het wel belangrijk om een ringetje tussen de schroeven te gebruiken, zodat het blok muurvast zit. Dat staat niet (duidelijk) in de handleiding aangegeven. Afgelopen weekend ben ik met 3 mountainbikes op het dak van de auto over de snelweg gegaan, de bevestiging is zeer solide. 2 van de 3 mountainbikes hebben schijfremmen, en dat past ook prima op deze dragers. Bevestigen van de fiets op de drager gaat zeer eenvoudig. We gaan deze zomer nog veel plezier hebben van deze dragers :-)

klein puntje: de handleiding zou wat duidelijker kunnen, de plaatjes komen niet helemaal overeen met het product. (het zwarte "blok" staat op het plaatje anders weergegeven).

Pluspunten

afspraak is afspraak snelle accurate levering

Pluspunten

Correct op alle gebied, zowel telefonische hulp als levering zo als het moet zijn. Aanbevelingswaardig

Pluspunten

Snel geleverd, snelle reactie op vragen

Duidelijke communicatie mbt voorraad artikelen en verzending hiervan.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Tot nu toe nog niet!

Ik heb de fietsdrager met lift nog steeds niet! We hadden ons erop verheugt om met Pinksteren ergens naartoe te gaan om te fietsen. Bij de bestelling stond 13 stuks op voorraad en met een a twee dagen in huis! Nou niet dus!! Groet Theo Lurvink

Pluspunten

Vlotte levering via Postnl. Goed ingepakt.

Pluspunten

Service bij fout door DHL

Pluspunten

snelle afhandeling

Pluspunten

Snelle levering, en pakket goed te volgen. Alles keurig ingepakt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijk, vriendelijk

In e-mails naar mij stond steeds vermeld dat aankoop z.s.m. zou worden verzonden of was opgestuurd. Ik had in winkel afgesproken aankoop op te komen halen. Verder ook zonder problemen verlopen

Pluspunten

Makelijker bestelling en snelle goede levering

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Geen positief punt ,bestelling duurt 1 week . Bezorgbedrijf GLS laat pakket 4 dagen zwerven en komt terug naar hetzelfde distributie punt voordat deze z,n reis naar Nederland voortzet. Fout in sortering,4 dagen extra reis .

Houd contact als men dit meld,niet reageren is niet toelaatbaar. Alleen goed en goedkoop leveren betekent niet dat de service eronder mag leiden,verhoog de prijs dan met 10 euro voor kwaliteit dan zijn jullie nog steeds de goedkoopste !! U mag mij mailen iedereen verdient een 2de kans !!!

Pluspunten

snelheid, prijsstelling,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

perfect

geen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Bestellen gaat gemakkelijk.

- Helaas stuurt het bedrijf geen bericht over de te verwachten afleverdatum. - De gebruiksaanwijzing vind ik gebrekkig. Sommige zaken staan helemaal niet uitgelegd en de tekeningen zijn klein en moeilijk te lezen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Assortiment. Bereikbaarheid.

Er stond 2-3 dagen levertijd op de site. Dat werden er 7. En toen ik zag dat DHL plotseling “1 a 2 dagen vertraging” aankondigde en hierover belde kreeg ik vrolijk te horen “maar we hebben het uit handen gegeven”. Oftewel “zoek het maar uit”.

Pluspunten

Veilig en betrouwbaar

Pluspunten

snelle adequate levering

Pluspunten

Ben tevreden snelle levering en voldoet aan de wensen.

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch