1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Levering op een fout adres. Uiteindelijk verwittigd door de eerlijke ontvanger en zelf afgehaald. Bij de bestelling een gratis kenteken nummerplaat beloofd en dit bleek niet beschikbaar.

Pluspunten

Pluspunten

zeer snelle levering (dag na de bestelling) zelfs vanuit Nederland naar Belgie.

Pluspunten

Keurige levering van mijn nieuwe fiets-dakdrager

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prima product

Product volgende dag bezorgen of aangeven op de website dat het niet altijd de volgende dag bezorgd is. Helaas nu zonder sneeuwkettingen op vakantie moeten gaan. Dit aangegeven in wellicht een pittige email, maar de reactie vanuit uw klantenservice dat ik het beter een paar dagen van te voren kan bestellen, lijkt me een beetje het probleem bij de verkeerde kant neer te leggen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Ik werd netjes gebeld, om door te geven dat er iets andere kettingen werden geleverd. Meerprijs werd verrekend. De levering was mooi op tijd.

Het bestellen vond ik niet heel makkelijk. Ik moest best veel invullen en in eerste instantie werkte de website niet goed.

Pluspunten

Op het laatste moment, voor levering, konden we de bestelling nog aan gepassen en werd het op de juiste tijd geleverd! Zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon.

Ga zo door!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Jullie zeggen in het filmpje past haast in iedere kofferbak nou ik heb een mischibitshi Outlander daar past hij niet in dus dan bij de meeste autos niet lijkt mij jammer moet nu de achterbank plat doen verder alles oke groetjes Adriaan Donze

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

niet complete levering is prima opgelost!

Pluspunten

klantvriendelijk servicegericht

voorraad van standaard vervangingsartikelen

Pluspunten

Meteen kunnen aangeven wanneer en hoelaat het pakket kan worden afgeleverd.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Spullen op voorraad

2 sterren: slechter dan verwacht

Product niet op tijd geleverd. gebeld, vroegtijdig betaling uitgevoerd. Product pas ontvangen na twee dagen. Reeds op wintersport. In Oostenrijk andere gekocht

Pluspunten

Snelle en nette levering. Produkt is keurig conform de beschrijving.

Pluspunten

S'midags besteld. de volgende dag keurig op tijd bezorgt. Via de link op de mail de levering goed te volgen.

Pluspunten

Snelle service, vriendelijke medewerkers

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

ze leveren keurig het gevraagde

de service - mondeling - is matig en te strak. Bij een simpele vraag wordt niet zelf gereageerd maar direct verwezen naar website.

Pluspunten

Snelle levering tegen scherpe prijs

Pluspunten

Goede kwaliteit, prijs en service

Pluspunten

Voor het plaatsen van zonnepanelen heb ik eerst overwogen om een imperiaal te plaatsen. Deze had ik in eerste instantie ook besteld. Echter na het keurig advies van Rik ben ik voor de dakdragers gegaan. De panelen zouden niet meer dan 36 kilo in totaal wegen dus de dakdragers zijn een logische keuze. Een bedrijf dat met je meedenkt en je niet gelijk het allerduurste wilt aansmeren om omzet te maken. Klasse.

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch