3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs, makkelijk om gewenste product te vinden en te vergelijken.

Zorg dat de betalingsmiddelen goed werkt. Bijna had ik een andere site gezocht omdat op mijn telefoon de betaling op het laatste stuk steeds stuk liep. Na selectie van de iDEAL en de bank kwam ik niet in een betaalscherm, maar terug op een kiyoh pagina.

Pluspunten

Snelle levering tegen goede prijs.

Pluspunten

Sneeuwkettingen oed te vinden op de site en snel geleverd--hj van Steenbergen

geen

Pluspunten

Goed ingerichte site, brede keus en scherpe prijzen. Snelle levering, makkelijke betalingsmogelijkheden.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

geen

Bedrijf antwoordt niet op e-mail en ingevulde contactformulieren. Retouren worden niet terugbetaald. Erg slecht en onprofessioneel Zeggen dat er onderbezetting is, maar dat is mijn probleem niet.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Op hun advies de juiste dakdragers besteld. Bij montage bleek dat dit niet de juiste dakdragers zijn voor mijn type auto. Nu zit in net voor mijn vakantie met verkeerde dakdragers. Ik heb neemt telefonische contact geprobeerd te leggen, maar er wordt niet opgenomen. Toen een mail gestuurd met een oplossing, waar nog steeds geen antwoordt op is gegeven. Niet opgelost en nog geen contact gehad. Super slechte service heb ik nog NOOIT meegemaakt!!!! Je zou bijna denken aan oplichting.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gunstige prijsverhouding

zijn moeilijk te bereiken via telefoon en e-mail

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

GEEN DAKDRAGERS PASSEN NIET EN DIT DE VOLGENDE DAG NA DE LEVERING LATEN WETEN VIA MAIL EN TELEFOON.... SINDS 16/7 GEEN ANTWOORD MEER ONTVANGEN!!! GELD KWIJT EN KLANT KWIJT !!!

SERVICE NA VERKOOP AUB

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

7 DAGEN GELEDEN DE ACDA SPRINT PLUS BESTELD EN NIKS GEHOORD!! TELEFONISCH ZIJN JULLIE NIET BEREIKBAAR!! ZEER SLECHTE SERVICE DUS!!!

Pluspunten

Snelle levering van een goed product.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Niets

6 dagen geleden heb ik de onderstaande bestelling geplaatst. Leveringstermijn van 1-3 hebben jullie ruimschoots zonder enige informatie van jullie kant. Ook laten jullie niet weten wat de orderstatus is. Telefonisch zijn jullie ook niet beschikbaar. Zeer slechte service zeg. Graag zo spoedig mogelijk mij informeren. Mijn vakantie naderd en heb deze week de dakdragers nodig. Indien jullie niet kunnen leveren, ook laten weten. Dit is toch niet meer dan normaal!!!!!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

de dakdragers zijn keurig op tijd geleverd en zijn van deugdelijke kwaliteit. Helaas zat op een van de beschermers een verkeerd slotje. Dit is echter netjes hersteld door e.e.a. spoedig na te zenden zonder gedoe.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Op Service gebied mag er wel een verbetering plaatsvinden, wanneer de aflevering niet geheel verlopen is zoals het behoort! Telefonisch dan slecht bereikbaar en nog doen of ze er van moe worden als ze gebeld er over worden!

Pluspunten

Duidelijke communcatie and track and trace

Pluspunten

Makkelijk te bestellen. Duidelijke site. Hele snelle levering.

Eigenlijk niet..maar misschien meer voorbeeld plaatjes v dakkoffer op auto. Zodat je ziet hoe het staat/ je er beeld bij hebt hoe groot hij is.

Pluspunten

Goede en snelle levering zoals aan gegeven.

Nog geen kunnen ontdekken

Pluspunten

Zeer snelle service en bij iets wat niet klopte direct na telefonisch contact nieuwe onderdeel opgestuurd

Pluspunten

Snelle levering, goede kwaliteit

Pluspunten

Na 2 dagen de dakdragers in huis. Prima geregeld.

Pluspunten

Bestelling was de volgende dag al binnen. Duidelijk omschrijving en informatie op de website

Retourvoorwaarden niet heel duidelijk en een beetje omslachtig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

telefonisch prima geholpen

Levertijd op de site klopte niet, artikel werd back-order. Werd niet adequaat opgepakt. Na telefonisch contact (2x) alsnog goed opgepakt en geregeld.

Pluspunten

Werd vriendelijk geholpen. en het product werd snel verstuurt.

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch