Bestelling en dienstverlening na de bestelling was super!

Een dikke proficiat

Een top firma ik ben zelf al heel me leven ondernemer. Ik heb al veel bedrijven mee gemaakt maar dit bedrijf is top. Ze komen 100% de belofte na. Het was voor mij de eerste keer dat ik er zaken mee heb gedaan het geweldig. Nog eens bedankt grtj Will.

Vrij snel

Snel geleverd en een goed produkt

Snel en goed geleverd

De trekhaak met stekkers zijn snel geleverd. De trekhaak was niet op voorraad maar er eerst snel een alternatief gezocht. Dus kortom toppie

Goeie, snelle service

Bestelling ging simpel op de website en levering was al enkele dagen later aan huis geleverd.

Slecht

Heb een trekhaak bij jullie gekocht voor een Range Rover Evoque, de installatie handleiding bestaat enkel uit summiere plaatjes. Herhaaldelijk heb ik gemaild en gevraagd om een duidelijke instructie step by step in duidelijk Nederlandse taal, die bleek er niet te zijn. Als ik er niet uit kwam, dan had ik ‘m maar moeten laten installeren door een bedrijf, dat waren de laatste woorden van jullie. Ik vind het een schande, zal m’n best doen om waar danook jullie bedrijf niet aan te prijzen / bevelen en een ieder die het wil horen over mijn zeer negatieve ervaring vertellen. Shame on you !

Duidelijk

Het zoeken naar het onderdeel ging erg gemakkelijk. Snelle levering en goed verpakt. Kan het verder nog niet beoordelen omdat ik het nog moet monteren.

Ik heb nog niet alles binnen !

Ik heb de trekhaak snel geleverd gekregen maar wacht nogsteeds op me stekkerdoos met kabelwet …?!

alles naar wens

vlotte levering, netjes verpakt en artikel naar wens en zoals beschreven

Snelle afhandeling

Gewoon goed

alles is perfect gedaan

op tijd geleverd en een goede kwalitijd ,en makkelijke montage

Goed product en op tijd geleverd

Goed !

Communicatie

Communicatie vervoerder ging moeizaam en gegevens waren niet correct

Snelle levering Top

Goede Communicatie via Email omtrent de bestelling en snel geleverd.

Alles naar wens

Alles naar wens verlopen! Snelle verzending, netjes verpakt, prima product. Zeer gebruiksvriendelijke website ook!

Geweldig ,zeer tevreden.

Goede ervaring

Niet passend

Voor aanschaf van de trekhaak eerst een mail gestuurd omdat ik een auto heb met standaard dubbele uitlaat. Helaas geen reactie hierop gekregen. Omdat ik toch een trekhaak nodig had, toch maar de trekhaak en kabelboom besteld welke op mijn auto ( e91 335d zonder M pakket) zou moeten passen volgens de site. Snel een mooi pakket binnengekregen. Bij het willen monteren van de trekhaak er dus achter gekomen dat de trekhaak voor een auto met enkele uitlaat is. Nu zelf moeten aanpassen helaas. Dus zoals de site beschrijft, plug and play, is dus helaas niet zo.

Goed maar moet nog een set hebben voor jimny met bouwjaar 2022 wil daar ook een offerte naar mij sturen bvd hendrik

Goede kwaliteit maar...

Product is van goede kwaliteit maar die Italianen mogen wel leren tellen. ( Italiaans product) Ik kwam een paar ringen te kort, en dat is lastig aangezien je bumper er af ligt en je moet naar de bouwmarkt om aanvullende ringen te kopen.

Overzichtelijke site

Heb dakrails voor onze auto besteld Binnen een dag in huis Goede prijs kwaliteit verhouding

Super slechte service en slechte kwaliteit

Wij hebben in oktober een trekhaak koffer besteld met daarbij een set om uit te breiden tot een fietsendrager. Dit was het trouw kado voor mijn zus. Helaas werd de bruiloft uitgesteld en hebben we verzuimd om de inhoud te inspecteren. Nu blijkt dus dat de uitbreidingsset voor de fietsendrager er niet bij zit. In plaats van met ons mee te denken werd er gezegt dat de zichttermijn van 2 weken allang voorbij is en dat ze er niks mee kunnen. Helaas hebben wij deze wel gewoon betaald, en het gaat hier ook niet over een paar tientjes, we hebben het over een bruiloft kado van bijna 650 euro. Helaas valt de kwaliteit van de trekhaak koffer ook tegen. We moeten het nummerbord nog op een alternatieve manier bevestigen omdat hij er anders afvalt en de koffer gaat niet goed open. Al met al een grote teleurstelling... Als ik 0 sterren had kunnen geven had ik dat gedaan want 1 ster is al te veel.. Zoek alsjeblieft verder voordat je hier iets koopt..

SNELLE LEVERING ALLEEN NIET COMPLEET

MANCO DEEL GEANNULEERD, GELD SNEL TERUG GESTORT, ALLEEN IS HET VOLGENS DE KLANTEN SERVICE NIET MOGELIJK EEN CREDITNOTA TE ONTVANGEN. MOET HEM TOCH OOK KUNNEN CREDITEREN IN BOEKHOUDING. VOOR LEVERING 5 STERREN VOOR CREDITNOTA 1 STER

super

pasvorm zeer goed...zeer degelijk

super

snel in huis ,vriendelijk te woord gestaan

Kasteleinenkampweg 10

5222 AX 's-Hertogenbosch