Perfect!

Vrij snelle levering en perfect passend. Niets op aan te merken.

Geen duidelijke handleiding

Geen duidelijke handleiding of hulp bij een auto specifieke kabelset zoals beloofd wordt op de site. Je kunt net zo goed een universele bestellen, scheelt een hoop gedoe en geld.

Goed verzorgd

De bestelling netjes verzorgd en op tijd geleverd.

Goede prijs supersnelle service

Goede prijs supersnelle service

Zoals de naam al zegt PERFECT !

Snelle levering en het ziet er allemaal perfect uit !

Goede en snelle levering

Als je een vraag hebt dan geven snel een antwoord

De bestelde trekhaak en kabelnet kwamen zoals gezegd werd. Prima service.

Fijne service, behalve op moment dat pakket niet bezorgd wordt!

Ik had vooraf wat vragen over de producten en die werden meteen beantwoord. Heel tevreden dus en mijn pakket werd snel verstuurd. Het werd alleen 5 dagen geleverd dan aangegeven en toen vond ik het heel vervelend dat ik jullie niet kon bereiken en dat er geen antwoord kwam op mijn e-mail.

Snel en juiste artikel

Helemaal in orde

Geen goede ervaring

MIjn bestelling was geaccepteerd, leveringstijd was gestuurd maar mijn dakdrager was niet beschikbaar. Had ik niet gevraagd dan had ik niets gehoord. Na het vragen hoorde ik dat het op 25 april beschikbaar zou zijn. Op 25 april niets meer gehoord, ik had de dakdrager voor de vakantie nodig, maar het lukte niet. Steeds wachtend op bericht!! Heel slecht communicatie.

Veel aanpaswerk aan nodig. 8 gaten op onmogelijke plaatsen.

Trekhaak gekocht op voertuignaam, bouwjaar, en type maar trekhaak is niet aangepast aan dit type voertuig. Moet zelf 8 gaten boren waarvan 4 op plaatsen die praktisch onmogelijk bereikbaar zijn. Materiaal zelf wel ok. Voertuig Ssangyong Tivoli.

Volgens afspraak

Vlotte commenicatie en goed passend produkt

dubbel

artikel dubbel ontvangen en dubbel betaald door een herhaal verzoek tot betaling. we zullen hier nog wel over bellen

Pasvorm goed, verzending kan beter

De trekhaak, montagemateriaal en beschrijving zijn goed en duidelijk. Alleen de verzending ging niet vlekkeloos waardoor het pakketje 5 dagen vertraging heeft gehad. Gelukkig kon ik de montage afspraak verzetten en kan ik nu op vakantie.

Beetje pissig

Er ontbreekt nog steeds één onderdeel van mn bestelling.

Goed product,

Goed product,

Bezorging is erg slecht

Product is prima, bezorging door GLS was zeeeeeer slecht. Kon digitaal niet reageren centraal ount ging fout, lag bij Rotterdam niet bij Venlo.

Snel geleverd en uitstekende kwaliteit

Snel en perfect onderdeel

Het gevraagde onderdeel was snel bezorgd en perfect passend

Goede communicatie mbt levering, maar (te) weinig technische documentatie

Mijn bestelling was vertraagd, maar hierover werd duidelijk gecommuniceerd. Dus geen probleem. Aansluiting van de bestelde electronische componenten (kabelboom) was een hele puzzel met de beperkte handleiding/ instructie die werd meegeleverd. Op de site staat ook nadrukkelijk dat er geen technologische ondersteuning mbt deze onderdelen wordt geleverd. Maar: het is een relatief kleine moeite om een document op te stellen waarin iets duidelijk wordt uitgelegd waar je op moet letten, waar bij bepaalde type/ modellen auto's bepaalde aansluitpunten zijn te vinden: in mijn Volvo V50 hoefde ik geen kabel te trekken naar de accu (zoals in de instructie stond vermeld). Ik heb nog steeds niet uitgevogeld hoe ik de mistlampfunctie werkend krijg.

Alles prima verlopen en op tijd binnen. O.K zo doorgaan.

gped

Een eigen fout

Een trekhaak bestellen en retourneren door een fout van mijzelf. Was geen probleem.

Prima prijs, snelle levering en passend product

Prima prijs, snelle levering en passend product