Geweldig!

Ketel was stuk , er kwam een monteur de volgende dag na een belletje. Deze belde naar het bedrijf Keteldienst en de volgende dag kon de ketel al geplaatst worden! Niet lang zonder warm water en in de kou dus , heel fijn !!

Zeer positief.

Ze komen de afspraken na en zijn zeer punctueel. Professioneel bedrijf. Zeer goed personeel, die je goed informeren.

Nette afhandeling en keurige plaatsing

Keurige afhandeling bij aanvraag. nette monteurs en netjes geplaatst

Fantastische service

De medewerkers denken mee en proberen de goedkoopste oplossingen te bieden. Nette monteurs.

Goed geholpen, bedankt!

Het probleem met warm water was snel verholpen, zowel telefonisch als door de monteur goed geholpen.

Mijn probleem is telefonisch opgelost.Dat is echt cool. De medewerker is erg vriendelijk en zijn uitleg is mooi en ik begreep alles، bedankt

Wegens een gesprongen vat spoot het water uit onze cv-ketel en hadden we dringend een nieuwe nodig. De door ons energiebedrijf aanbevolen storingsdienst kwam met allerlei vage oplossingen dus was het tijd voor eigen onderzoek. Een avondje googelen leverde Keteldienst op als meest betrouwbare en scherpst geprijsde partij en daar hebben we tot op heden geen spijt van gehad. Binnen een dag was alles geregeld. De vriendelijke heren van Keteldienst hebben alles in één middagje vakkundig en professioneel vervangen en geïnstalleerd en we zitten er weer warmpjes bij! Goede nazorg ook!

Erg prettig en makkelijk contact over de app.

Iedereen waar ik contact mee heb gehad was erg aardig, geduldig en persoonlijk. Nadat onze verwarming toch weer een beetje was gaan lekken, kon ik makkelijk via de app de klantenservice benaderen en had ik binnen 10 min een reactie. Alles erg soepel verlopen!

snelle service, klantgericht en scherpe

mijn vragen via internet en app heel snel en deskundig beantwoord . snelle service voor onderhoud en installatie van cv ketel flexibel en klantgericht bij wijzigingen

Geweldige Top SERVICE!!!

Na een weekend van ellende met mijn oude ketel (26 jaar oud, geen onderdelen meer, koude douche, geen warm water en geen verwarming) via Internet terecht gekomen bij een CV ketel vergelijkings site. Een paar offertes ontvangen. KetelDienst nam telefonisch contact met mij op. Ik sprak met Chiel. Aan hem de problemen uitgelegd. Hij vroeg om foto's van de huidige situatie van de CV ketel. Tevens gaf hij aan zijn best te doen voor installatie. Van Chiel via Whatsapp een voorstel gekregen van een huur CV ketel en de bijbehorende voorwaarden. Kort daarop een reactie via Whatsapp dat er 's middags al een monteur met nieuwe CV ketel kon komen. Helemaal geweldig. 's Middag twee monteurs (helaas geen namen maar zij kwamen van URK) met nieuwe CV ketel voor de deur. Beide heren direct aan de slag. Een het dak op voor de rookgasafvoerpijp, de ander demontage oude CV ketel. Er was een hoop werk om de nieuwe aansluitingen in orde te maken maar uiteindelijk hing daar een nieuwe CV ketel perfect aangesloten en alles keurig afgewerkt. Gelukkig weer voldoende warm water, warme douche en een warme kachel. Alle oude materialen keurig afgevoerd. De beide monteurs hebben als extra service de wasmachine en droger weer op hun plaats gezet. Kort gezegd een hele geweldige service via telefoon, Whatsapp en uiteindelijk de installatie. Zelfs een na zorg via Whatsapp is goed geregeld. Een Top service van een Top firma Keteldienst.

Goede dienst en snelle service

Onder de douche op zaterdagochtend er achter komen dat je CV niet meer werkt: voor niemand leuk. Helaas gebeurde dat toch... Een grote organisatie wilde ons niet op korte termijn helpen, want we "hadden geen onderhoudscontract". Waren we volop mee bezig, maar deze organisatie wilde al 3 maanden lang niet meewerken...Notabene een inspectie heeft al plaatsgevonden en is betaald á 80 euro. Tsja... Anyway, vervolgens Keteldienst gebeld en binnen een paar uur stond er al iemand voor de deur. Helaas was de CV écht stuk en eventuele montage van een nieuwe ketel kon enkele dagen duren. Gelukkig kregen wij binnen een uur na bezoek al een Whatsapp bericht met de kosten en daarbij ook de opmerking dat er de maandag al monteurs konden langskomen. Daarbij moest wel een service contract afgesloten worden - deze vond ik in vergelijking met "de grote organisatie" vrij duur, maar soit: koud, winter, geen verstand ervan, u kent het wel. De heren die op maandagochtend bij ons voor de deur stonden waren zeer vakkundig en hebben de CV netjes geïnstalleerd. Ook is een duidelijke uitleg gegeven hoe de ketel en thermostaat werkten. Wij zijn blij dat dat wij snel geholpen konden worden Ook de nazorg via Whatsapp vonden wij een positief punt. De CV werkt goed met lekker snel warm water; het wat duurdere service contract nemen wij graag voor lief, gezien de service van keteldienst.

Supper en snel

Ik raad iederen aan om bij hun zijn CV ketel kopen en laten instaleren.ze hebben de beste dienst verlening en bij hun hoef je niet lang wachten voor je CV ketel binen 2 dagen zijn ze bij jouw om je nieuw CV ketel te instaleren

Toppie

Snelle offerte, snelle datum geprikt en een snelle plaatsing van de ketel. Ben zeer te vreden met Keteldienst. Oude ketel van 14 jaar oud heeft zijn tijd gehad.

Super goede service en snel handelen

Ik ben zeer tevreden met de monteur Klaas, die de ketel grondig heeft schoongemaakt en een paar dagen later ook de lekkage gemaakt heeft.. Snelle en goede service

Goede snelle service

Verder vond ik het alleen jammer dat de monteurs niet de afgesproken thermostaat mee hadden. Maar een duurdere variant waardoor ik hogere installatiekosten à € 95,- heb.

Geweldige en professionele service

Mijn ketel was kapot en al een oudje. In eerste instantie kwam er (heel snel, dezelfde ochtend van het bellen) een monteur langs om de ketel te repareren. Hij adviseerde me niet teveel geld meer tegen de ketel aan te gooien gezien de leeftijd. Na een heel (leuk) gesprek over o.a. mijn woonsituatie en toekomstplannen, vroeg de monteur of ik dan niet beter gebaat was bij een huurketel. Dit kwam op mij over als een oprecht advies en geen upsell poging, wat ik erg prettig vond. De volgende dag stonden 2 jongeheren om stipt 8:00u op mijn stoep met mijn nieuwe huurketel. Einde van de ochtend was deze geïnstalleerd en werkend! Eindelijk weer douchen. Alle 3 monteurs die hier langs zijn geweest waren ontzettend aardig, duidelijk experts in hun vakgebied en gingen erg netjes te werk. Ik ben zeer tevreden!

Vertrouwen in vakmanschap

Na een belletje was de afspraak snel gemaakt en heeft mijn verwarmingsketel zijn jaaronderhoud weer gehad. Gelukkig kun je hier nog gewoon bellen voor onderhoud zonder dat je gelijk een contract moet afsluiten. Deskundig monteur met een vlotte babbel. Alles weer pico bello!

Ketel vriendelijk, netjes en vakkundig geplaatst

Goede ervaring met Keteldienst tot nu toe. De ketel is net geplaatst en een onderhoudscontract afgesloten

Prima service.

Prettige, vakkundige en snelle dienstverlening.

Snelle en goede service

Snel en precies werk Aan de telefoon net zo goed als de monteur super. super werk gedaan Echt een aanrader!!!

Snel en prettig geholpen zowel aan telefoon als thuis

Snel en prettig geholpen zowel aan telefoon bij het maken van de afspraak, als daarna toen de monteur kwam

We hebben gebeld voor afspraak periodiek onderhoud. Keteldienst kwam toen snel. Bedrijf gaf aan achterstand te hebben. Onderhoud zou eerder plaatsgevonden moeten hebben. Netjes te woord gestaan en goed geholpen.

Duidelijk en fijn geholpen

Ik heb eerst telefonisch contact opgenomen met Keteldienst om een afspraak te maken voor de jaarlijkse check op de CV ketel. Dit gesprek verliep al erg prettig. Ik werd heel vriendelijk te woord gestaan en er kon snel een afspraak gemaakt worden. De monteur was een ontzettend vriendelijke man en nam de tijd om alles uit te leggen. Na de onderhoudsbeurt een abonnement afgesloten voor de ketel en zonneboiler.

Prima Service

Nette vakmensen, duidelijke uitleg. Denken volgens mij ook nog wel mee als dat nodig is

Van Galenstraat 1

7731 BZ Ommen

038-2038018

Over Keteldienst

Helpen met warmte! Helpen is onze passie. Ons team staat elke dag voor je klaar. Zo verzekeren we je van een veilig en warm huis. Snel weer warm! Dat is het motto van Keteldienst en dat maken wij elke dag ook waar! Daarom plaatsen we binnen 24 uur bij jou een nieuwe ketel, als je oude ketel het begeeft. En als je een storing in je CV-ketel of verwarmingsinstallatie hebt, zijn wij er dezelfde dag nog om je te helpen. Voor ons is service op het hoogste niveau vanzelfsprekend. Wij staan voor je klaar om je huis snel weer warm te krijgen.