Filters

10

Sehr gut

Ich habe im Herbst 2019 zweimal größere Bestellung Tulprnzwiebeln vorgenommen. Lieferung kam zügig, gut verpackt, gute Ware und viele Zwiebeln als Geschenk dazu ! Nun ist die Bkpgsausib beendet und ich kann nur positives Berichte . Alle Tuloen sind gekommen, d hlbe, starke Oflanzen. Alle Tulpen entsprachen genau der Beschreibung. Die geschwenkten Gybrid Tulpen haben meinem Mann am Besten gefallen ! Preise sind auch in Iednung. Hier bestelle ich wieder! A.Lechner

  • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Thrilled!

Ordered my bulbs onsite at the Keukenhof last spring. They arrived as promised in the Fall. The packaging was really good and the bulbs themselves were in excellent condition. Beautiful display this Spring in my garden. When trying to order online this week, I had trouble with the website. I received prompt, courteous, and helpful information on how to resolve the issue. Bulbs ordered! Will definitely order from this company again!

  • Would you recommend us? Yes
10

Snelle levering, prima service, mooi assortiment

niks aan toe te voegen.

  • Aanbevelen? Ja
1

....

......

  • Würden Sie uns weiterempfehlen? Nein

Reactie van het bedrijf

Sehr geerhte Herr, Vielen Dank für Ihr Feedback. Wir freuen uns, dass Sie uns informieren und Fotos über den Kundenservice gesendet haben, damit wir unsere Prozesse weiter verbessern können. Leider passiert dies manchmal bei Naturprodukten, aber wie Sie wissen, geben wir eine 100% ige Blühgarantie und vertrauen darauf, mit Ihnen eine gute Lösung zu finden. Team Queen Flowerbulbs

9

Snelle levering, mooie bloembollen.

Zeer betrouwbare firma, snelle service, mooi materiaal!

  • Aanbevelen? Ja
10

empfehlenswert

Hallo Flowerbulbs Team , danke für den guten Kundenservice , schnellen Versand und tolle Qualität der Amaryllis Zwiebeln sowie der Gratiszwiebel . Lothar , Weimar

  • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Absolutely brilliant

Excellent parcel wrapping

  • Would you recommend us? Yes
10

Ich bin von den Wachsamaryllen total begeistert

Hallo Team Von Flowerbulbs, seit vielen jahren bin ich ein treuer Kunde von euch, schnelle promte Lieferung, alles super verpackt und das Wichtigste ,sehr gute Qualität. Danke, und macht weiter so. Die Wachsamaryllen mit dem weihnachtlichen Strick sind eine Augenweide. freundliche Grüße Ursula Gehrhardt

  • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Reactie van het bedrijf

Hallo Ursula, Vielen Dank für Ihre freundlichen Worte und Ihr Feedback! Wir freuen uns, Sie als Kunden begrüßen zu dürfen und hoffen, Sie auch in Zukunft mit schönen Amaryllen und anderen Blumen verwöhnen zu können. Wir wünschen Ihnen ein schönes Weihnacht! Liebe Gruß, Team Queen Flowerbulbs

1

very poor delivery service - no delivery

Order placed in april during visit at Keukenhof Bulbs still not delivered (20th november). A total mess, with no adequate response from Queen Flowerbulbs, yet. Very disappointing.

  • Would you recommend us? No

Reactie van het bedrijf

Dear Ana, Thank you for your message and feedback. Your pre-ordered bulbs were shipped to you in September, as promised. Unfortunately, your package could not be delivered due to errors at the postal service. After verifying the address with you via e-mail, and trying to get the package to be delivered anyhow, it came back to us. We have sended you a new package of bulbs which you now have received, according to our information. We understand the inconvenience for you, but unfortunately we can not change anything about the mistakes the postal service had made. We are sorry for the delay and hope you will enjoy planting the bulbs and have a lovely spring garden. Kind regards, Team Queen Flowerbulbs

1

No bulbs delivered

Bought and paid for bulbs in May for September shipment to UK. No bulbs despatched and no response to e-mails in October. Very poor.

  • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Dear Archi, We are very sorry for the inconvenience. We did send your bulbs as promised, but after investigation it appears that your package got lost in the UK postal service. We have made you a new delivery immediately after we received your message. We hope you have planted the bulbs and that you will experience a lovely Spring garden! Kind regards, Team Queen Flowerbulbs

10

Goede klantenservice

Ik moest mijn bestelling annuleren en kreeg direct een terugbetaling. Toen ze me later per ongeluk de bollen opstuurden, bood ik aan om te betalen, maar ik mocht de bollen gratis bewaren. Wat leuk!

  • Aanbevelen? Ja
10

Tolle Auswahl - super Preise

Ich freue mich schon auf das Frühjahr, wenn alle eingepflanzten Blumen blühen. Perfekter Versand, super Kundenservice, tolle Qualität. Sehr empfehlenswert.

  • Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja
10

Prachtige amarillis stand Keukenhof

Stand Keukenhof bezocht zeer goed advies gehad plus mooie amerillis gekocht

  • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Hallo Wij kunnen Ger slechten punten vinden Alles is perfect de bollen de service

Verbeterpunten

Voor ons is alles oké Onze tuin was net een klein Keukenhof prachtig

  • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Alles prima verlopen zeker aan te raden dit bedrijf.

  • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima!

  • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Degelijke verpakking en snelle levering van het product van zeer hoge kwaliteit

  • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestellen makkelijk, snelle levering.

Verbeterpunten

Gern

  • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle levering, kwaliteit en veel keus !

  • Aanbevelen? Ja
9

4 sterren: goede service, goed behandeld

  • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Bestelling e.d. Volgens afspraak verlopen. De bollen waren degelijk verpakt.

Verbeterpunten

Er zat een overzicht bij met de betekenis van symbolen t.a.v. Plantdiepte/ plaats etc. Echter op het product waren geen symbolen te vinden waardoor dit vel overbodig was. Tip of verpakking voorzien van symbolen of dit vel weglaten met het oog op het milieu.

  • Aanbevelen? Ja

Reactie van het bedrijf

Beste Wim, Bedankt voor je goede review met feedback. Blijkbaar heb jij net de producten ontvangen waarvan de symbolen op de verpakking nog missen. Bedankt dat je ons dit hebt doorgeven zodat we onze service en informatie kunnen blijven verbeteren. Wij wensen je een kleurige tuin deze zomer. Alex van Queen Flowerbulbs

10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

  • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

prima produkten

  • Aanbevelen? Ja
6

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levering op vooropgestelde tijd

Verbeterpunten

Enkel wortels gekregen je kan gewoon niet merken welke kleur de plant heeft !

  • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Nelly, Bedankt voor je review en bestelling. Wij leveren de bestelde producten als wortelstok, verpakt in een zakje met molm en bestickerd met de naam van het product, kleur en andere kenmerken. Op onze website, vindt je tevens de uitgebreide beschrijving en foto van de producten. Neem gerust contact op met de klantenservice indien je vragen hebt over de producten. Michiel van Queen Flowerbulbs

9

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle goede levering

  • Aanbevelen? Ja

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd