Duidelijk advies. Ik ben zeer tevreden hoe ik te woord ben gestaan door Dennis, weet waarover hij praat. Bestelling ook zeer snel in huis.

Snelle levering.

Geweldig zoals ik van ze gewend ben.

een beetje vreemd ?? krijg geen reactie meer terug op mijn vraag.

ik heb 2 weken geleden een bestelling gedaan van 60 liter tandwielkast olie 1000 dikte. 3 kanen van 20 liter. en betaald. daarna wordt ik gebeld dat er maar 2 kanen zijn die zijn afgestuurd. maar ik heb mijn geld nog niet terug. of mijn 20 liter tandwielkast olie 1000. dan is het ook goed ??? wat nu ??

Goede service en goede producten. Gewoon een belletje wanneer nodig, zoals het hoort. Top.

Gewoon goed

Gewoon snel.en goed

Goede en snelle levering

Ben al jaren klant en nog steeds snelle en goed betaalbare producten,en als je vragen etc hebt kan je ze bellen,mailen,appen.

Goede communicatie

Er ging iets mis met de communicatie naar kpn/telfort mail adressen. Daarom werd ik telefonisch op de hoogte gesteld, dat alles goed verlopen was met de bestelling. Erg prettig. Rest van de afhandeling ging ook vlot, snelle levering.

Enorm scherpe prijzen snelle levering en geen verzendkosten!!!

Duidelijke en overzichtelijke website. Met eigenlijk alle soorten olieën in allerlei soorten en maten en inhoud. Gratis verzendkosten maakt het ook fijn om af en toe een kleine bestelling te plaatsen. Als er iets niet in voorraad is maar je hebt het wel besteld wordt er snel contact met je opgenomen. Ik heb nu ongeveer 5 bestellingen gedaan en ben erg positief!

Goed en snel bezorgd

Met de weekend besteld en hebben na 1 dag al bezorgd

goede service en snelle levering.

goede service en snelle levering.

Goede prijs en snelle levering

Alles prima geregeld

Product was binnen twee dagen binnen

Goed en netjes

Goed geholpen en zeer netjes te woord gestaan.

Snel en niet duur

Snelle service,makkelijke site,geen verzendkosten

Geweldig en goede klantenservice TOP

Na mijn 2 de bestelling dacht ik hetzelfde te hebben besteld als voorheen men belde mij weet je dat dit een ander product is ik eh nee, nou dat product van vorige week v=was voordeliger we doen er een extra fles hydrauliek bij en opgelost toppers.

Snel

Bestelling werd snel afgehandeld en ik heb het dan ook snel ontvangen

Prima olie

Ik bestel hier altijd de 20w50 classic racing oil voor mijn oldtimer.

Goede prijs en hoge kwaliteit olie van Nederlandse producent

Precies zoals je het wilt hebben. Makkelijke website, goede bezorging via PostNL. Ik ben heel tevreden over Lubricants BV en raad dit iedereen aan.

Goede olie voor scherpe prijs

Had olie nodig en dit is goede olie voor een scherpe prijs, en het was mogelijk om met VVV-bonnen te betalen

uitstekend

snel en correct geleverd

goede voorwaarden

Makkelijk om een keuze te maken en erg snelle levering

Goede olie

Wij hebben een erg goede ervaring met lubricants 77 Groot assortiment en snelle en keurige levering.

kwaliteit olie en snelle levering goede service

prijs kwaliteit is uitstekend / duidelijke bestel site

Nooit problemen gehad

Eenvoudig geregeld

Olie voor mijn Saab duidelijke website Heldere communicatie en alles op tijd zoals staat op de website

De Trompet 1340

1967 DA Heemskerk