vlotte service en afspraak is afspraak

eerst gebeld voor info over het product. Met als volgt hoe snel de verzending gaat. De medewerker heeft de proces voering zo beschreven zoals die ook uit gevoerd is. Hulde aan dit bedrijf, ik heb dit alles als ZEER positief ervaren.

Zeer positief

Product zoals omschreven. Telefonisch contact gehad netjes hebben ze het met mij het juiste product uitgezocht en vergeleken met andere soorten. Snelle levering. Volgende dag in huis .

Snel en goed

Snel en goed

Zeer snelle levering, prima kwaliteit tegen scherpe prijs

Al 2 keer besteld, binnen 2 werkdagen geleverd, laatste keer ipv 5 liter bidon losse literflessen besteld, dat scheelt ook niet zoveel in prijs, als je er een paar meer laat komen, was 1 lek gegaan tijdens transport, werd netjes opgelost, ga zo door!

Goedkoop.

Snelle levering.

Eerst telefonisch advies over verschillende types hydrauliekolie gekregen. Daarna besteld en de volgende dag werd het al geleverd. Super.

Super product en zeer snelle service

Binnen 24 uur thuisbezorgd!

Topper

Snel geleverd ,goede service.

Ik ben een tevreden klant

Alles vlotjes Goede producten, goede prijs en goede service en vlug geleverd Meer kan je niet wensen

Netjes en behulpzaam en snel

Goed advies gehad , snel geregeld ,goed ontvangst .zeer behulpzaam

Zeer netjes geholpen

Netjes en correct geholpen !Schacpelijke prijzen

Prima bedrijf

Eenvoudig bestellen en snel geleverd in een prima verpakking. Prijstechnisch oke.

prima zaagketting olie

snel geleverd

Prima bedrijf

Alles in goede orde ontvangen. Aardige chauffeur Snelle levering

Supper snel geleverd

Mooi product voor een goede prijs

zeer vlotte levering

zeer vlotte levering

Correcte en snelle levering!

Dit bedrijf komt netjes hun afspraken na, een kwaliteitsproduct voor een goede prijs.

Smeert de ketting uitstekend

Snelle levering Prijs is ook goed. Zijn ondertussen al 100 liter verder en nog steeds tevreden.

Perfekte levering

Makkelijk te bestellen

prima en snel geleverd

makkelijk bestellen met goede informatie snel geleverd

tevreden met het product

mooi snel en voor de goede prijs

snel geleverd

Goed en snel geleverd

Goede service en snelle levering

al jaren bestel ik hier mijn olie voor de ford tractoren. Altijd goed en in handige cans.

De Trompet 1340

1967 DA Heemskerk