Zeer kortzichtig

2 kapotte items binnen 1 week is mijn inziens niet opgelost. Items zijn niet geschikt voor het werk waar het voor is bedoeld.

Maat is niet helemaal goed, maar kwaliteit lijkt oké te zijn.

De portwest overall die ik besteld heb is xxl. Volgens de maattabel zou dit voldoende ruim zitten. Hij is echter extreem ruim qua omvang, maar benen, en vooral armen zijn wel erg kort. Op de site kon ik niets vinden over eventuele lengte van mouwen en broekspijpen, maar in het product zit een label zag ik later, waar een lengte in staat die de drager zou moeten zijn. Helaas ben ik ruim 10 cm groter dan dat.. Ook de mouwen van de basiclayer thermokleding die ik kocht zijn te kort. Terugsturen is voor eigen rekening helaas.. en een grotere maat qua lengte lijkt niet te bestaan.

gemakkelijk te bestellen

De website is gemakkelijk te gebruiken en de verzending is snel.

Service top

Snel en kwaliteit

Goed en op tijd ontvangen

Op tijd en goede kwaliteit

Stalking voor het invullen van een beoordeling

Waarom stalken jullie mij met het geven van een beoordeling? Ik wil de vrijheid hebben om te beoordelen.

Goed zittend, maat oke. prima om mee te werken

Prima wekjasjes, zitten comfortabel.

Komen afspraken na en de producten zijn goed

Nette afhandeling van de Bestelling.

Je wordt netjes op de hoogte gehouden van het verloop van de bestelling. Het product voldoet ook aan de eisen.

Snelle levering tegen goede prijs

Heb een overall gekocht. Het werd snel geleverd binnen 3 werkdagen en het voldeed aan mijn verwachtingen.

Snelle levering van prima producten

Snelle levering van prima producten

Top bedrijf

Kwaliteit en snelheid van levering zijn super!

Brandvertagende overall besteld

Langere levertijd als verwacht, goede kwaliteit maar wel aan de ruime kant. Ik had 2 maten besteld en 1 retour gestuurd Geld is netjes meteen terug gestort op de rekening

Slecht

Late levering, ik werd niet op de hoogte gehouden. De kwaliteit van mijn fluoriserende regenpak is beneden pijl, de capuchon gaat niet een volledig over mijn hoofd. Geweldig met dat weer in Nederland als je buiten werkt.

Kwaliteit goed maatvoering niet juist tov tabel

Broek besteld, maatvoering vanaf tabel aangehouden, week levering. Broek aan de grote kant stevig materiaal.

Slecht

Kwaliteit matig ...maten vallen veel groter uit ...te lange levertijd

Goede kwaliteit.

Goede oorbescherming voor een betaalbare prijs.

Goede kwaliteit voor een nette prijs

Goede kwaliteit uitstekende pasvorm snelle levertijd voor een nette prijs

Goede kwaliteit.

Produkten zijn van prima kealiteit. Voor nette prijs. Jammer dat je behoorlijk wat moet bestellen. Boven bepaald bedrag wordt pas bezorgd. Dat de bestelling niet gelijk de volgende dag binnen is wordt duidelijk vermeld.

Goede producten levering beetje traag gezien dure porto.

Prima producten tegen nette prijzen. Levertijd een week, gezien de relatief hoge bijdrage aan portokosten is dat een beetje jammer. Overall gezien gewoon goed.

Goede service, makkelijk bestellen

Ik had snel een account, en bestellen gaat zeer eenvoudig. Enige nadeel vind ik dat op korte termijn leveren niet altijd mogelijk is. Als je er rekening mee houd gaat het prima. Maar de dag na bestelling in huis is niet het geval.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en snelle levering

Goede service en goede prijs kwaliteit verhouding

uitstekende service

correct geleverd en heel snel goede kwaliteit van producten

Professioneel product voor prima prijs

Prima product ziet er zeer Professioneel uit. En ook voor een prima prijs.

Lobroec 22

5673BA Nuenen

Over Totalprotex BV

PORTWEST WERKKLEDING, BEDRIJFSKLEDING EN PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN ONLINE KOPEN BIJ PORTWEST SPECIALIST TOTALPROTEX.NL Totalprotex.nl voor - veilige topkwaliteit - de scherpste prijs - het grootste assortiment - altijd op voorraad