Pluspunten

gemakelijk

tijd doer te lang

Pluspunten

Snelle levering en goede producten

Nee het is top zo

Pluspunten

ruim assortiment

snelheid leveren bestelling, op zaterdag besteld is donderdag pas overgedragen aan GLS, dat is het dubbele van de verwachte 2 werkdagen. En iets meer plakband om de doos, nu heb ik eerst maar eens gecontroleerd of er niets uitgevallen was.

Pluspunten

Snelle reactie

Zodra het verstuurd was zou er een link gemaild worden. De link nooit ontvangen. Maar de artikelen zijn netjes geleverd.

Pluspunten

Heldere informatie over verwerking bestelling, heldere communicatie over latere levering.

Pluspunten

Snelle en vlotte afhandeling van de bestelling, product helemaal zoals beschreven op de site, zekeramiek een aanrader

Pluspunten

S5 laarzen besteld, mooie laarzen zitten goed niet duur,30 euro.

verzenden zou sneller mogen 16 januari besteld 22 januari ontvangen

Pluspunten

Snelle correcte levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke communicatie en goede service

Ik mis een beetje zelfvertrouwen bij dit bedrijf om kwaliteitspullen te leveren. Ik betaal liever iets meer dat de kwaliteit ook echt goed is want nu koop je eigenlijk Aldi spullen voor Aldi prijzen maar die kan ik ook bij de Aldi halen en daar is mijn kwaliteitsverwachting ook naar. En bij totalprotex verwacht ik een betere kwaliteit voor de prijzen die ik nu betaal. Ik ben best bereid 10% meer te betalen voor een betere kwaliteit en ik vind de spullen die ik tot nu toe heb gekocht 10-15% te duur naar verhouding met de kwaliteit. En ik ben iemand die al meer dan 20 jaar werkkleding koopt bij verschillende leveranciers

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goed assortiment goede omschrijvingen

geen feedback op bestelduur, na betalen geen reactie

Pluspunten

Was op tijd en volgens aan gegeven dag

Pluspunten

Nvt

Nvt

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering, item Zo als beschreven. Top.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed product voor weinig geld. Ook een snelle levering!

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Op de site vermelden waar in welk land het produkt voorradig is. En erbij vermelden dat het 14 dagen kan duren voor het bezorgd wordt. Zoals bij mij het geval was. Niet voorradig in nederland, dan ook niet vermelden/ aanvinken dat het op voorraad ligt met 2 dagen levertijd!!

Pluspunten

Bestellen op de internet pagina ging makkelijk en snel. De informatie die je via de mail krijgt over de bestelling en levering is prima in orde. Levering was ook binnen de gestelde dagen.

Vond alleen de dubbele maatvoering die je ziet wat onduidelijk. (bv 41 7 ) ik dacht eerst dat dit een aparte maat was totdat ik erachter kwam dat het de us maat was.

Pluspunten

Super opvolging en heel vriendelijke medewerker

Het bedrijf kan er mss zelf niet aan doen maar de bestelling kwam normaal op dinsdag tussen 15u en 18u. Bestelling toegekomen op woensdag om 19u.

Pluspunten

Ik heb een regenjas en een regenbroek besteld. Levering ging goed en is zonder problemen verlopen. Ik ben nu getransformeerd van een grijze muis naar een duidelijk zichtbare en waarneembare verkeersdeelnemer. Echt opmerkelijke reacties gekregen van mensen over mijn zichtbaarheid. Ik ben nu (eindelijk...) een opvallende verschijning......

Enige minpuntje vind ik misschien dat het elastiek in de regenbroek te slap is. De lengte van de pijpen is verder goed, maar de broek blijft niet goed op z'n plaats zitten en zakt af omdat er te weinig spanning op het elastiek zit, dus daar moet ik nog even een oplossing voor verzinnen.

Lobroec 22

5673BA Nuenen

Over Totalprotex BV

PORTWEST WERKKLEDING, BEDRIJFSKLEDING EN PERSOONLIJKE BESCHERMINGSMIDDELEN ONLINE KOPEN BIJ PORTWEST SPECIALIST TOTALPROTEX.NL Totalprotex.nl voor - veilige topkwaliteit - de scherpste prijs - het grootste assortiment - altijd op voorraad