Laden reviews...
35 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Klanten waarderen vooral een snelle levering en vriendelijk personeel. De service is betrouwbaar en de producten worden vaak als kwalitatief goed genoemd. Veel reviews geven aan dat men graag geholpen wordt en dat de prijs-kwaliteit verhouding gunstig is. De algehele ervaring blijft positief.
Mooie wielen, waren zeker niet goedkoop, Maar nergens te koop en voor mij een super snelle oplossing
21 June 2026
Mark
Almere
Alles was snel en zoals besteld geleverd, ik ben tevreden
16 June 2026
Oliver
Heerde
Met transport was een kleine misverstand maar is super opgelost
13 June 2026
Simon
Vaassen
Goede kwaliteit
6 June 2026
Ronald
Almelo
Snel de bestelling klaar, volgende dag al afgehaald bij super vriendelijke mensen.
1 June 2026
Henry
Leeuwen
Prima contact, snelle service
28 May 2026
Jan
Amersfoort
Ik had Zelf een fout gemaakt savonds gemaild zelfde avond nog antwoord en gelijk opgelost. Zeer goede service.
27 May 2026
Rene
Beverwijk
Ook de levering was op tijd.
23 May 2026
Thea
Nijmegen
Klantvriendelijk, snelle levering, goede prijs-kwaliteit
21 May 2026
Raymond
Sittard
Zie bovenstaand commentaar
14 May 2026
J.J.
Zetten
Twee keer een klein onderdeel gekocht en afgehaald. Werd snel en goed geregeld.
28 March 2026
Karin
Vriendelijke mensen en qualiteitsmateriaal
24 February 2026
Mechelen
Mijn ervaring met ABS Trading is prima. heb al een aantal malen materialen besteld en de service en kwaliteit is elke keer gewoon zeer goed
17 February 2026
Chris
AMERSFOORT
Van te voren goed en vriendelijk meegedacht over hetgeen te bestellen. Levering verliep vlot en goed gecommuniceerd over dag en tijd van levering. Blij met het geleverde en eindresultaat.
17 February 2026
Mirjam
Medemblik
ik heb steigermateriaal gekocht om een kookstandaard te maken voor een buitenvuurplaats. Tekeninggemaakt van 3 buizen verticaal het hulpstukken daarbij. Besteld opgehaald en afgerekend. De volgende dag gemonteerd. Bestelling compleet en dankzij de mooi kwaliteit geen problemen met de montage gehad. Kortom dikke plus en leuke mensen achter de balie!.
15 February 2026
John
Alverna
bestelling snel gereed. Goede kwalitatieve materialen
6 February 2026
Patrick
Doetinchem
Bestellingen worden snel en correct geleverd. Verder een prima service, je wordt vriendeljk geholpen.
13 December 2025
Wijchen
De chauffeur belde al mooi op tijd dat hij onderweg was. Op de locatie was echter niemand aanwezig. Met de chauffeur afgesproken dat hij de palen in de achtertuin zou leggen. Nu hoor ik van mijn klant dat ze op de oprit liggen... Beetje jammer ook omdat de schutting deur gewoon open was. Verder geen aanmerkingen, fijn bedrijf.
10 December 2025
Jaco
Valthe
Het personeel was deskundig
18 November 2025
Jos
Nijmegen
Steigerhout is van duurder kwaliteit voor een mooie prijs en super snel geleverd.
29 October 2025
Mark
Tuitjenhorn
We zijn nu ruim een jaar klant bij ABS. Persoonlijk contact en we worden altijd netjes geholpen. Er wordt zelfs met je meegedacht, gebeurt niet veel meer.
19 October 2025
Marknesse
Buizen en koppelingen besteld en alles netjes geleverd volgens afspraak.
22 September 2025
Vlotte sevice
11 September 2025
kevin
Poperinge
hele goeie ervaringen met dit bedrijf! alle werknemers worden uitstekend behandeld, mensen zijn vriendelijk, werk is leuk, klanten worden goed verzorgd, bakkie koffie erbij. Op woensdagmiddag kun je als werknemer zelf bokstraining volgen met een professionele trainer. af en toe is er gratis handgemaakt italiaans schepijs en altijd een heerlijke lunch. Alleen maar positief!
28 August 2025
B