Snel en correct

Paar schroefstempels gekocht. Ging allemaal supersnel en zeer vriendelijk geholpen.

Fantastische winkel waar je kunt kopen wat je nodig hebt zonder de verplichting van minimale afnames. De prijzen zijn perfect en liggen ver onder de prijzen van grote bouwmarkten. Daar ga je mij dus niet meer zien.

Super service en snel geregeld

In de ochtend mijn vragen gesteld, einde van de ochtend al mijn producten bezorgd. Super fijn geholpen door zeer vriendelijk heer aan de telefoon! Ook chauffeur uiterst correct en behulpzaam. En, niet onbelangrijk, de prijs is uiterst scherp. Al met al super tevreden en een aanrader!

gewoon goed

gewoon goed

Goed advies, snelle levering

duidelijk en compleet

Prima service en snelle levering

Goede prijs en snelle service!

Goede prijs en snelle service!

Komen afspraken na op tijd geleverd

Telefonisch contact gehad betreft levering gevelklemmen binnen 2 dagen geleverd komen afspraken na.

Prima geholpen door vriendelijke medewerkers

Uitstekende service

Na een kleine vertraging maakt abs dit, ongevraagd, meer dan goed door nb een extra product als goedmaker mee te sturen. Uitstekende klantenservice.

Snel en vriendelijk !

Het is fijn om uiterst vriendelijk geholpen te worden , dat maak ik nog wel eens anders mee !

Vriendelijk, snel en correct

Zeer duidelijke site Snel Vriendelijk Goede prijs kwaliteit verhouding Kortom topbedrijf

makkelijk mijn bestelling doorgegeven

aangeklikt en betaald, nu afwachten wanneer het binnenkomt.

Exact gekregen wat ik besteld heb

Mijn bestelling bestond uit steigerbuis met verschillende lengten. Hier doet men niet moeilijk over en zaagt deze exact op de gewenste lengte. Dit onder genot van een kopje koffie.

Gebeld voor een artikel Nette uitleg hoe het makkelijkst te bestellen Betaling vanaf de telefoon ging niet goed, gelijk gebeld door Brenda die het oppakte en afhandelde… Top Deze service maak je niet vaak meer mee

perfecte levering

Bestelling geplaatst, netje een mail wanneer ze de spullen komen brengen en netjes op de afgesproken dag geleverd. Top

Wat een leuk bedrijf

Vorige maand contact gehad met het bedrijf over een vraag. Ze hebben snel gereageerd en hebben mij onwijs goed geholpen. Reageerde snel en kwamen met een prima oplossing. Kortom een bedrijf waar je zeker zaken mee kan doen.

Geweldig geholpen!

Bestelling volledig en snel uitgeleverd!

goede ervaring met ABS Trading

goed product, redelijke prijs en snelle levering

Mooie site, makkelijk zoeken en bestellen, prima prijs

krijgt wat je besteld

b

Zeer vlot afgehandeld prima!

Bestelling gedaan, betaald en de volgende dag had ik het bestelde binnen. Prima!

geweldig

snel goed en een redelijke prijs

Perfect!!

Echt een aanrader, prettig contact over de levertijd. Materialen waren eerder geleverd dan de aangegeven levertijd!!

snellelevering

Geurdeland 8