Op tijd en goed verzorgd afgeleverd.

Zie bovenstaand

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Voordelig en snel

Makkelijke shop om als particulier aan professionele steigeronderdelen te kunnen kopen voor een aantrekkelijke prijs en snel geleverd.

Erg vriendelijk

Personeel in een woord super service

Perfecte snelle service

Belde afgelopen vrijdagmiddag met een vraag omtrent het bestellen. Nadat ik de bestelling had ingevoerd en betaald kon ik deze meteen komen afhalen. Helaas was het door melden van de webshop server wat vertraagd zodat ik heel even moest wachten voor dat ik daadwerkelijk mijn bestelling kon laden, maar ik was al lang blij dat ik zo snel terug kon. Op hun website staan helaas nog niet al hun te leveren producten vermeld, waardoor ze wellicht bepaalde klanten mislopen

Snel, geweldige service en prima prijs.

Buitengewoon plezierige ontvangst, complimenten voor de wijze waarop het personeel met klanten omgaat. Zie uit naar een volgend contact!

Snel en goed

laat besteld, de volgende dag alles in huis.

topper voor steigers en planken!!

zoek je steigerplanken en andere benodigdheden dan moet je hier zijn! groot aanbod, scherpe prijs, kwaliteit en perfecte service!! top!

Top service!

Steigerbuizen zonder extra kosten op maat gezaagd, er werd geholpen met inladen en ik kreeg een bakkie koffie voor de terugweg. Top service!

Topservice

Snelle reactie en levering, goede service. Meerdere keren besteld, altijd goed geholpen. Daarom komen we steeds bij ABS terug! Ga zo door!

zeer goed en snel!

zeer goed en snel!

Fijn bedrijf

Komt afspraken na en levert snel Vriendelijke mensen

Ok

Buizen opgehaald. Prima. Helaas geen gebruikte meer aanwezig.

Prima, keurig geleverd volgens afspraak

Netjes thuisgebracht volgens vooraf geplande afspraak, aanrader !

Een paradijs voor de steigerliefhebber.

Vriendelijke bediening. goedkopere gebruikte buizen ,maar ook gebruikte kleine onderdelen. Alles netjes in mijn auto geladen.

Goede service, vakkundig en meedenkend.

Goed snelle levering

Leuk bedrijf dat goede spullen levert

Goed geinformeerd, overzichtelijke website en snel geleverd

Top geregeld en zeer vriendelijk

Top geregeld en erg vriendelijk

Snel, goede service, aardige mensen

Klasse, werd zelf in auto gelegd

Effectieve en snelle levering. Productkwaliteit goed. Ook nog een cadeau. Wat wil een mens nog meer.

prima service

Correcte afhandeling van mijn bestelling. Super snel bericht via de mail bericht dat alles klaar stond.

Prima geregeld, lag klaar

Goede hulp en prima voor elkaar

Geurdeland 8

6673DR Andelst