Betrouwbaar en snel

Na contact met iemand van ABS over de verzendkosten van een klein item direct een oplossing verzonnen. Het bleek dat op de website de mogelijkheid om het pakketje met de post te verzenden was verdwenen. Direct werd website aangepast. Na het overmaken van het bedrag werden mijn spullen nog dezelfde dag verzonden. Heel aardige klantenservice en prima service. Ik beveel ze echt aan.

Snelle levering, top service!

Levering was snel af te halen. Korte lijntjes en duidelijke communicatie. Deel van levering was vergeten, maar werd zonder extra kosten opgestuurd.

Netjes, snel en niet te duur.

Netjes en snel geleverd!

Snelle levering en goede prijs.

Bestelling is snel geleverd en kwaliteit van het bestelde is goed.

prima geregeld en afgehandeld

was een goede ervaring. Levering werd niet op tijdstip afspraak geleverd maar er werd wel gebeld en fijn afgehandeld.

correcte bevestiging, levering niet correct verpakt en schade

De bevestiging etc. per mail prima, het pakket was niet goed verpakt en enkele onderdelen bleken bij levering al defect. mail gestuurd maar wacht nog steeds op reactie.

Meer dan verwacht!

Had o.a. beits 2,5l besteld. Waarschijnlijk niet op voorraad en heb vervolgens 3x1liter ontvangen zonder meerkosten. Als dat geen service is!

Materiaal besteld volgende dag in huis

Correcte bediening bij het afhalen van bestelde goederen

Keuze was eenvoudig te maken via de heldere site. Vervolgens directe hulp van de medewerkers toen ik de goederen kwam afhalen

Dit veld is helaas verplicht

Dit veld is helaas verplicht

Perfect geregeld en op Tijd bezorgd

Zo als altijd

Snelle levering en goede service

Snel en niet duur maar meer service

Het duurde even voordat iemand bij receptie was. De bestelde stalen steiger pijp werd op lengte afgezaagd, alleen niet netjes af geveild waardoor er bramen aan zaten. Erg scherp.

Ja

Het is voor elkaar bij jullie

Tweede bestelling, net zo goed als eerder!

Top bedrijf. Efficient, prettige communicatie en snel.

goed en snel

goed product niet duur snel geleverd

Vlotte service en afhandeling !

nvt

Snel, correct, prima

Bestelling werd snel geleverd, goede webshop

Goede en snelle service

Ik had wat steigermateriaal voor een klant van mij, even gebeld of het op voorraad was, en of ik het zelf kon ophalen bij hun en dat was geen probleem. Top service en klantvriendelijke.

gewoon goed !

gewoon goed !

Ok

Ok

Snel geleverd, Vriendelijk

Speciaal gebracht en Mee uitgeladen

Alles prima in orde

Goede producten, goed communicatie en snelle levering.

Gunstig geprijsd, zeer vlotte levering. En zitten ze ook nog om de hoek.

Had een deelbare klem nodig. Telefonisch besteld, met Ideal betaald en de volgende werkdag ontvangen. Super service.

Geurdeland 8

6673DR Andelst