Super service

Dit weekend een spoedklus betreft metselen gehad. Hierbij hadden wij een goede rolsteiger nodig. Zaterdag ochtend gebeld naar steiger-shop of deze voorradig was, tot onze verbazing werd de steiger smiddags gelijk al geleverd. Steiger-shop.. bedankt voor de supersnelle service en klantvriendelijheid.

Top service!!

's Avonds een bestelling gedaan. Gemerkt dat ik een fout maakte: gelijk een mail gestuurd. First thing next morning: een mail van ABS met een voorgestelde oplossing. Die vervolgens ook direct werd gerealiseerd. Top service dus!!

Aanbevolen

Na enig zoeken kwam qua prijsverhouding ABS Trading als beste uit de bus. Daarna de bestelling van A tot Z prima afgehandeld

Super snelle levering, ook voor kleine aantalen

Snel geleverd en de materialen zoals beloofd. Dikke Duim voor jullie Superrrrr

Helemaal top!

Ik had via de site wat verkeerde maten besteld (mijn fout!), maar dat werd bij het afhalen keurig opgelost. Geweldig, dat scheelde me een hoop gedoe. Bedankt voor het meedenken.

Goede kwaliteit en service

Bestelling is goed en volgens afspraak verlopen. En een fijne chauffeur.

Goede en snelle service.

Bestelde materialen werden, volgens afspraak, snel geleverd. Telefonisch zeer vriendelijk geholpen.

Snel en goed

Ben snel en goed geholpen

TOP BEDRIJF

TOP BEDRIJF

Zeer snel geleverd👍

superservice

Na contact gehad te hebben via Whatsapp zijn de gemaakte afspraken prima nagekomen .

Vriendelijk, deskundig en geduldig personeel en ook nog scherpe prijzen !!

De mensen die daar werken zijn gemotiveerd, vriendelijk, geduldig en denken met je mee......... waar vind je dat nog?

Goed product met interesante prijs, top

Goed product met interesante prijs, snelle levering, kom zeker nog eens terug.

Snelle levering met halve onderdelen.

De levering ging snel en alle bestelde ond erdelen alleen zaten in een aantal koppelingen geen inbus! Dus niet te gebruiken.

service en snelheid waren perfect, het materiaal viel wat tegen

Ten eerste zijn wij fantastisch geholpen, telefonische en per mail. Er was haast geboden en hier ging ABS zeer goed mee om. Helaas was en flink deel van de items (2000 stuks losse spie) toch erg krom. Het waren dan wel "gebruikte" spies. maar aan de telefoon was nadrukkelijk gezegd dat deze NIET krom zouden zijn. Ondanks dit zou ik ABS toch aanbevelen, vanwege service en snelheid van handelen.

Goede service, snel geleverd.

De bestelling was eenvoudig te plaatsen via de website, vervolgens snelle levering. Super.

Klasse

Zeer snelle levering. Ik had iets besteld en wilde het retourneren. Even een belletje en allemaal geen gedoe of probleem bij ABS.

goede en snelle service

ondanks dat er een foute gemaakt was in de afgestuurde hoeveelheid, werd dit snel en correct opgelost. dank je wel

Goed en echt snel !

Snelle en goede service

goede aftersale

Had meerdere bouwheknettten besteld. Helaas bevatte de meerderheid niet zoals hoorde de ogen rondom. Na melding hierover werd ik hierover meerdere malen gebeld om dit op te lossen. Ze kwamen ze zelf ruilen voor de goede netten inclusief 2 al voor in de toekomst als reserve. Top service

Goede service. Snel leverbaar en flexibele medewerkers

Goede service. Snel leverbaar en flexibele medewerkers

Snel in reactie op vragen, correcte leverig.

Voor de eerste keer is de site wennen. Telefonische vraag werd begrepen en met de bestelling goed uitgevoerd.

Afspraak nagekomen

Prima. Afspraak nagekomen