Pluspunten

Prijs en snelle nette levering.en belletje en mail vooraf

Weet ik niet

Pluspunten

Al 8 jaar onze vaste leverancier! Altijd keurig netjes geholpen en niets is te veel voor dit bedrijf en medewerkens! Ik zal ABS Trading zeker aanraden bij iedereen...

Pluspunten

Wij doen al een aantal jaren zaken met ABS, en worden altijd zeer goed geholpen! Zeer klantvriendelijk en meedenkend personeel. Top bedrijf!

Wij hebben geen verbeterpunten voor dit bedrijf!

Pluspunten

Zeer prettige samenwerking de afgelopen 5 jaar met de vaste krachten van dit bedrijf! Flexibel, betrouwbaar en gaat er iets mis dan wordt het altijd goed opgelost.

Op dit moment geen!

Pluspunten

Superfijn bedrijf. Personeel vriendelijk, meestal snelle service ;-), kwaliteit bewust wat betreft de produkten en klantvriendelijk. Ook het transport is altijd snel geleverd.

hier moet ik over nadenken, dat zegt genoeg lijkt me.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Superfijn bedrijf, persoonlijke benadering en je mag je eigen hout uitzoeken.

De spelling in de nieuwsbrief is echt slecht, de laatste nieuwsbrief bevat maar liefst drie fouten, er wordt een d gebruikt waar een t moet staan.

Pluspunten

Al bijna 10 jaar mijn vaste leverancier van steigerplanken. Super service, snelle levering, en de koffie staat altijd klaar.

Keep up the good work

Pluspunten

Veel keuze Goede kwaliteit Behulpzaam personeel Meedenkend personeel Goede bereikbaarheid

Geen verbeterpunten.

Pluspunten

Mooi bedrijf met fijn personeel! Ik haal hier al jaren hout en altijd netjes geholpen.

Ga zo door!

Geurdeland 8