Tajine besteld die ook op inductie werkt en dit ding is fantastisch! Eenvoudig schoon te maken en eenvoudig in gebruik. De levering was super snel en ik werd netjes op de hoogte gebracht van de status van de bestelling

Alles verliep goed en vlot

Mijn (eerste) bestelling bij Marocstore verliep vlot en zonder problemen.

Prachtige schaal heel goed ingepakt afgeleverd voor schappelijke prijs

Schaken zijn mooi en werden snel en heel afgeleverd

Geweldig mooie vazen goed ingepakt

Waar klant nog echt klant is

Heb hier een besteling gedaan. Was snel binnen. Helaas was het een verkeerd artikel. In tegenstelling wat ik tegenwoordig vaak merk (dat je als klant naar wordt behandeld of van het kastje naar de muur gestuurd wordt) werd het hier zeer netjes opgelost. Had binnen zo time het juiste artikel binnen en de afhandeling is prettig verlopen.

Is geen snelkoker

Deze pan doet niks Water spuit er uit Is zeker geen snelkoker

Goed en snel

Volgende keer bestel ik weer

Snelle levering, goede prijs

Hier besteld aangezien de prijs aantrekkelijk was. Echter was het produkt niet helemaal schoon en heb ik het nog extra schoon moeten schuren. Maar eerder voor de prijs prima. Snel geleverd, 1 dag na bestellen. Werd netjes per mail op de hoogte gehouden

Makkelijk en snel geleverd

Mooie producten, goed verpakt voor het vervoeren. Makkelijk zoeken en snel geleverd.

Snel en goed

Fijne webwinkel

Afspraak nagekomen

Afspraak nagekomen

Perfect!

Mijn pakketje kwam heel tijdig en goed verpakt aan. Ik kreeg updates over de levering. De olijfolie is heerlijk en goede kwaliteit!

Supersnelle levering en geweldige kwaliteit!

Ik had met spoed een wat dikkere en nieuwe gebedskleed nodig. Deze werd op vrijdag besteld en zaterdag was hij al binnen! En de kwaliteit ervan is ook echt top!

Prima winkel. Bestelling binnen 24u bezorgd.

Prima winkel. Bestelling binnen 24u bezorgd. Niks te klagen.

helemaal niets te beoordelen alles steeds perfekt

allls is steeds perfekt bestelling,levering,verpakking,en produkten zelf

Hellemaal Top

Ik ben hartstikke blij met de mooie theepot? Glazen en dienblad. Levering ging ook uitstekend!

Mooi artikel, snelle levering.

Zie vorige regel. Toevoeging dat als de levering niet gelukt is dat je hier over een mailtje ontvangt. Dat vind ik heel fijn. Fijne dag

Altijd goed

Al een paar bestellingen geplaatst en deze zijn snel geleverd, maar ook netjes verpakt

En hele snelle levering

Het was echt top, een snelle levering en product kwam netjes verpakt.

Mooie schalen, snel geleverd.

Prima communicatie, alles breukvrij verpakt. Snel geleverd en het belangrijkste: mooie schalen!

Ruime keuze, snelle levering, goede prijs.

Na lang zoeken via google vond ik de Marocostore. Helemaal nieuw voor mij, maar met hele leuke mooie artikelen voor een goede prijs. aanbeveling.

Snelle levering!

Kwaliteit, goede service en groot aanbod aan verschillende producten. Ze zijn ook per email goed te bereiken en krijgt snel een reactie. Mijn pakket heb ik de volgende dag ontvangen. Erg tevreden.

Fijne site en overzichtelijk

Nadat ik mijn bestelling had gedaan werd er al snel aangegeven wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Alles mooi ingepakt en op tijd binnen. Het artikel was precies zoals op de site.

Snelle verzending

Marocstore verzend snel.

Slecht

Niet gekregen wat ik besteld had , een heel andere tajine en bovendien ook stuk. Bij bellen erover werd er gezegd dat het vaker gebeurt dat er een andere tajine geleverd wordt dan op de website staat vermeld, heel vervelend, het ligt eraan wat er wordt geleverd. Ik kon het wel retourneren. Meteen geretourneerd, daarna nog 3 weken wachten op het geld.

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch.