Laden reviews...
91 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Al met al zijn klanten tevreden over Marocstore. Leveringen zijn doorgaans snel en de producten zijn van goede kwaliteit. De verpakking is degelijk en de klantenservice wordt positief genoemd. Enkele ervaringen met ontbrekende of niet leverbare artikelen komen voor, maar de afhandeling is meestal adequaat.
Een tajine en twee onderstellen besteld. Mooie producten, op tijd geleverd. Een product was beschadigd en dat probleem is perfect opgelost.
11 January 2026
Gerrie
Gilze
Nette spullen en netjes ingepakt. Snel verzonden.
8 January 2026
Susan
Alphen aan den Rijn
Alles was goed
8 January 2026
Henne
Leiden
Dit is niet de eerste keer dat ik besteld heb bij Marocstore. Producten zijn super fijn en er is heel veel keuze. Er miste wat bij mijn bestelling, maar het is heel snel opgepakt en alsnog opgestuurd. Heel blij met de klantenservice!
7 January 2026
Haadiyah
Den Haag
De stoompan werkt prima. Goede kwaliteit.
Mara
Roermond
Ruim aanbod
Chris
Groningen
Mooi afgewerkte tassen en kopjes
Alex
SINT-JORIS-WINGE
De parfum is hier het goedkoopste en ik ruik weer naar roosjes
Angelique
Arnhem
Snelle levering ondanks de feestdagen.
2 January 2026
Jaap
Barneveld
Topsite, snelle levering. Pure Marokaanse producten.
9 December 2025
Pearl
Tilburg
Netjes geleverd volgens afspraak. Alles ok.
9 December 2025
Johan
Mol
Ruime keuze aan producten, alles was zeer snel verzonden. Producten (waaronder glas en keramiek zoals een tagine) waren goed en netjes verpakt en kwamen goed aan. Blij met de producten!
6 December 2025
Danielle
Veendam
Goede producten, snelle service
5 December 2025
Jasper
Berkel en Rodenrijs
Levering was super snel en producten waren goed
5 December 2025
Helena
Amersfoort
Goed artikel, mooie prijs en snelle levering.
2 December 2025
Frank
arnhem
Big enough!
Sangwon
Woo
Mijn bestelde tajine werd snel geleverd en was erg goed ingepakt zodat deze geen beschadigingen op kon lopen tijdens de reis. De mee bestelde kruiden zijn heerlijk, dus ik ga hier zeker vaker bestellen!
Louise
Ede
Mooi product Snelle keurige levering
Rian
Reusel
Fluitketel besteld. Bevalt heel goed. Levering was echt heel snel. Complimenten hiervoor!
14 November 2025
Daphne
Hengelo
Alles prima, aflevering, priis en ik ben blij met de Heerlijke producten ;.)
11 November 2025
kitty
Waverveen
Ik vind de producten supergoed de website is ook duidelijk en makkelijk te gebruiken de prijzen zijn prima en de bestelling ontvang ik altijd zeer snel
9 November 2025
eva
Den Helder
8 November 2025
Ineke
Rotterdam
Hele snelle levering en goed product !
7 November 2025
Malak
Arnhem
‘s middags besteld, volgende avond binnen. Tevreden met de jurk, zit perfect.
6 November 2025
Cyrilla
Haarlem
Tot 2 maal toe een gebroken tajine gekregen door een onvoorzichtige koerier maar zonder problemen 2 x een nieuwe gekregen, topservice noem ik dit !! 10/10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
6 November 2025
Anja
Lier
Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar.
Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch.
Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL
Voltstraat 2