Super snelle verzending

Super snelle verzending,keurig verpakt

Prima, snel en in goede staat ontvangen

Als heel goed ervaren, mooi product

Super snel geleverd! Top

Bestelde een couscouspan voor op inductie, is de pan helemaal niet te gebruiken op inductie

Bestelde een couscouspan voor op inductie (zo aangegeven op de website), is de pan helemaal niet te gebruiken op inductie

0p plaatje ĺeek het product groter.

Ben verslaafd aan de geuren van de air fresners.en klantenservice is top!

alles vlot en goed

tevreden !

Tevreden over aankoop.

Weer een goede ervaring. Tevreden over mijn aankoop. Weer lekkere geuren in mijn huis.

Snelle service Top!!!

Volgende dag al binnen, Super!!

uitstekende service!

bezorging binnen 24 uur!

Heel goed.

Super snelle levering! Stevig verpakt!!! Uitstekend product

Heel goed!!!

Heb spullen gekocht dat snel en netjes zijn bezocht. Helemaal te vrede met jullie site. Ga zo door ; )

De producten zijn goed geprijsd en super snel binnen. Heldere communicatie

Gewoon goed

Top site.en goede service

alle glazen hebben product fouten.

De glazen zijn niet goed afgewerkt, er zitten scherp stukken in. Niet te gebruiken ik probeer het zo snel mogelijk terug te sturen. Hopelijk krijg ik andere glazen of het geld terug.

Hele mooie tajine.

Ik heb binnen enkele weken twee keer, voor op inductie, een tajine gekocht. Heel mooi afgewerkt materiaal. Snelle levering, goed verpakt. Beide tajines zijn erg mooi. Ben heel tevreden.

Super snelle levering en op tijd zoals aangeven.

Snelle levering.

Zeer tevreden goeie produkten

Goed en snel bezorgd

Goed en snel bezorgd

Snelle levering.

Snel bezorgd en mooie producten

Heel mooie tajine en zat stevig verpakt. Was snel bezorgd en de inhoud was correct. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.

Goede producten & snelle levering.

Voor de tweede keer zeer tevreden met de producten en snelle levering.

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL