Snelle goede service

Prima service. Snelle verzending

Goed product en snelle levering!

Jullie zijn topper!

Ik had een gebedskleed besteld bij jullie voor 16.00 uur en de volgende dag om 11.30 uur had ik het thuis! Wat een top dienstverlening! Mij heb je als klant in je pocket! Ik ga zeker weer bestellen jullie! Super tevreden!

LOVE IT

Snelle levering en product is zoals beschrijving

Handige duidelijke website en snelle levering!!

Leuke website met veel mooie producten, duidelijke foto’s! En bestelling werd heel snel geleverd!

Prima service, mooie spullen en snelle bezorging.

Prima service, mooie spullen en snelle bezorging.

Marocstore makes me happy

Topervaring. Mooie producten en snel geleverd,

Goede en snelle vervanging van gebroken schaal

Mooi

Twee producten besteld. Een ervan geeft helaas wel kleur af (de Quran houder met een rode onderkant). Kreeg het moeilijk van mijn handen af, dus ik probeer de Quran houder zo min mogelijk te verplaatsen, anders krijg ik rode handen.

Super nette en snelle lebering

Pakketje was er snel en goed verpakt

Snel geleverd en mooie spullen

Ik kan deze winkel aanraden.

Top snel geregeld

Snelle levering van 1 werkdag. Iets niet op voorraad snel en automatisch terug gestort. Netjes!

Snelle levering, goed product.

Ruim assortiment en een snelle levering. Heb een tajine en andere kleine spullen gekocht en allemaal binnen 1 dag geleverd. Mooie producten.

Tervreden

Prima, snelle levering,

Snelle service netjes verpakt

goede henna blijft wel tekort zitten

het bleef 4 dagen zitten helaas was dat biet zo lang

De bestelling was goed ingepakt en optijd ingeleverd. Ben er tevereden mee!!

Ik er goede ervaring mee. Ik vaak bestelling gedaan. Fijne service.

fantastisch!

Ik heb al een paar keer iets besteld en de service is fantastisch. Snelle levering en alles goed ingepakt. Het kan toch een keertje mis gaan bijvoorbeeld dat er iets gebroken is dan wordt er direct op gereageerd. Zeer goed. Kunnen ze ergens anders nog iets van leren. Ik ben een zeer tevreden klant.

Spullen zijn snel geleverd en precies zoals op de afbeelding. Goede service en kwaliteit.

Heel attent dat ik achteraf nog de korting code kon hanteren

Hele fijne site

Wat een gave site...je kan er bijna alles wel vinden wat je zoekt..en een super snelle levering.

Super snelle levering

Op het laatste moment besteld en alles op tijd gekregen voor Le Eid. Bedankt

Lekkere geurblokjes die netjes in een blikje zitten en snel geleverd.

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL