Zeer tevreden raad iedereen aan.

En een snelle service !

Snel geleverd en spullen zijn mooi

Sommige dingen zijn wel wat aan de prijzige kant maar kwalitatief wel de moeite waard! Ik ga hier zeker nog meer bestellen.

Kwaliteit uistekend. Snelle levering

Hele snelle levering en aantrekkelijke geprijsd Hier ga ik vaker bestellen

Besteld en gekregen wat ik wilde. Niet duur.

Snelle levering!

Snelle levering en netjes verpakt.

Snelle levering Fijne producten

Super mooi kwaliteit en snelle bezorging

Super mooi kwaliteit en snelle bezorging

Snelle levering, goede kwaliteit, goede service

Super ervaring! Mooie producten besteld met goede kwaliteit, erg snel geleverd, helaas met 1 gebroken tajine, die werd na korte mailwisseling direct zonder problemen nageleverd. Een aanrader dus!

Trots!

Voor mij is het de 1e keer dat ik henna bij marocstore heb besteld. Ik heb het zelf voor Eid ul Fitr besteld. En ik ben er zeer blij met de kleur van de henna. En wie weet zal ik vaker bij marocstore mijn henna en andere islamitische producten ook bij hen bestellen.

Snelle levering, zoals verwacht

Alles is gegaan zoals ik het me had voorgesteld, dus top service!!!

Prima product en snelle levering

Mooi assortiment en keurige service!!

Super!!!

Bestellung und Lieferung war alles einwandfrei. Die Lieferung war super schnell. Ware Bestellt und am nächsten Tag schon da. Ich war begeistert. Zudem sehen die Produkte so aus wie bestellt. Selten so eine Transparente und gut laufenden Onlineshop gesehen. Gerne wieder. Vielen Dank

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Snel geleverd, goede kwaliteit

Binnen 1 dag geleverd wat echt fijn is, kwaliteit was echt boven verwachtingen in verhouding met de prijs. Super blij met men aankoop, dankjewel !

Snelle verzending

Zoals beloofd goede en snelle levering.

Snel en netjes l

Mooie producten. Een snelle levering. Netjes verpakt.

snelle levering, artikelen naar toebehoren, geen klachten

Ik ben heel erg tevreden als klant

Ga zo door en ik wens jullie veel s6 in jullie store.

Mooie tajine van goede kwaliteit, snel geleverd en goede prijs.

Bestelling op tijd en compleet

Heb 3eid versiering besteld en een spelletje en ziet er allemaal goed uit.

Dik tevreden

Snel geleverd, fijne pan.

Goede producten en snel bezorgd

Intussen twee keer geurblokjes besteld bij Marocstore. Ze ruiken heerlijk! Hopelijk blijven ze ook net zo lang geuren als de blokjes die ik in 2007 in Marokko kocht, die ruiken nog steeds lekker. Marocstore bezorgde beide keren super snel, en heeft heel schappelijke prijzen. Ik kom zeker terug!

Hele snelle verzending!!

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL