Snelle levering top product

Goede service en snelle levering gehad. Product voldeed perfect aan de verwachting.

Snelle afhandeling en goede producten!

Prachtige schalen en mooie glazen besteld. Ontzettend goede kwaliteit voor een leuk prijsje! De bestelling is ook snel afgehandeld en bezorgd.

De producten zijn in goede staat geleverd en goed beschermd. wat ik wel jammer vind . ik bestelde marokkaanse washandjes. scrub washandjes. dus ik dacht dat de structuur wat groffer waren. want er stond marokkaanse washandjes. Blijkt het hele dunne linnen achtige stof te zijn. ik kan er helaas niet veel mee. Voor de rest ben ik wel tevreden.

Super tevreden voor de 2e keer besteld, snelle verzending

Goed ervaring

Prachtige schoenen en een snelle levering. Wat ik wel apart vond was dat er geen pakbon bij zat of een retourformulier.

Top bedrijf

Goed kwaliteit en alles op tijd gekomen ik zou zo weer bij Marocstore bestellen

uitstekende snelle levering

gisteren besteld en volgende dag in huis. ben super tevreden

Supersnelle levering!

Goede ervaring

Goede ervaring,alleen een puntje,de foto op de site mogen wat mij betereft wat groter,zodat bijvoorbeeld de stof van de sjaals en abayas goed te zien zijn.

Snel geleverd met goed product.

Vandaag bestelt, 2 dagen later in huis. Top

Super tevreden

Snelle en goede service en mooie spullen hebben ze tevreden klant hierzo

Snelle levering en mooie producten tegen een goede prijs. Ga zeker weer bestellen.

Snelle verzending mooie producten!

Super snel verzonden en mooie producten!

Uitstekende kwaliteit/prijsverhouding

Heerlijke olie

Olijfolie gekocht en deze was heerlijk

Onverwachte snelle levering van prima producten.

Na mijn bestelling werd ik keurig op de hoogte gehouden van alle fasen van levering. Daarnaast zijn de door mij bestelde producten van A-kwaliteit.

Mooie vaas

Vlotte levering van een aardig mooie vaas. Prijs/kwaliteit prima. Minpuntje is dat het wel een vaas met een ander motief is dan dat de foto op de site en bij de bestelling laat zien. Niet de moeite gedaan om terug te sturen. Acceptabel zo.

Perfect.

Geweldig.

Snelle en goede service!! Bestel hier steeds vaker.. zeer tevreden

Snel en goed geleverd

Couscous pan gekocht. Kwam binne 2 dagen en zat goed en netjes verpakt. Heel fijn om mee te koken

Prima webshop

Snel en goed verpakt geleverd !!

Superblij met mijn Tajine en met mijn ovenschaal. Gelijk uitgeprobeerd en eerste tajine gerecht al gegeten.

Producten werden snel bezorgd!

Snelle service.

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL