snelle levering en mooi produkt

snelle levering en mooie tagine

Snelle bezorging en heel goed verpakt

Ik vond het fijn hoe snel mijn bestelling er was. Ook de producten zien er zo uit als op de foto's

Nu 2x besteld. Echt top. Keurig verpakt, terwijl er breekbare artikelen inzaten, vandaag besteld, volgende dag in huis. Super, en erg leuke artikelen.

Goede producten & supersnel geleverd

Voor de 1e keer besteld bij deze leuke webshop. Supersnel thuisbezorgd

Interessante webshop

Ik vond wat ik zocht,betaling en verzending correct. Uitgebreide collectie Vatika producten aan zeer lage prijs.

Al een paar keer besteld en altijd tevreden. de laatste keer heb ik ‘s avonds besteld en de volgende dag nog voor de middag lag mijn pakje klaar !

Snelle levering van goede producten. Ben zeer tevreden!

Zie boven

Heel Positief

Ik heb leuke en positieve ervaringen met marocstore ,de levering was snel en de klantservice is vriendelijk.

Slechte olijfolie

Helaas heb ik slechte olijfolie ontvangen. De olie is smakeloos en smaakt net als zonnebloemolie. Er wordt geadverteerd met pure extra vierge olijfolie uit Marokko, maar heb mijn twijfels.... volgende keer zal ik hier niet bestellen. De levering is wel snel gedaan dus daar ben ik tevreden over!

Een tajine en een vijzel besteld. Een paar dagen later in huis, zoals afgesproken. Contact verloopt goed, mooie producten, en zelfs een gebruiksaanwijzing en een aantal recepten bij de tajine. Topservice, ik kan het iedereen aanraden.

snel bezorgd

mooi stevig materiaal, goede kwaliteit

Goede schaal voor nette prijs!

Ben blij dat jullie online bestaan.

Snelle ontvangst van bestelling en de producten zijn goed.

Friendly. Fast. Great service.

Lovely products which arrived in lightning speed time. Will definitely shop at this store again!

Snelle levering en goede communicatie

Zie boven

Prima produkten, prima prijs

Snel geleverd, peima produkten, prima prijs

Prima website, product en levering

Prima ervaring, alles is goed georganiseerd.

Geweldig, topverzending, authentique

Gewoon top.. Tot nog eens

prijs kwaliteit oke, levering en verpakking prima

Merk bezorging. Mooi product.

Mooi vormgegeven tajine. Snel bezorgd.

Super snelle levering

Besteld en de volgende dag bezorgt heel netjes

Heel snel afgeleverd

Alles naar wens

Super leuke dingen

Hele fijne site met super leuke dingen..en lekkere geurtjes. Top!

Tevreden

Ik kreeg mijn bestelling super snel thuisgestuurd. Had een puzzel besteld en een schaal, die ik ook had betaald maar deze bleken achteraf niet voorradig te zijn waarna ik netjes geinformeerd werd per email en het betaalde bedrag teruggestort kreeg. Als compensatie kreeg ik een gratis puzzel bij mijn bestelling die overeenkwam met de puzzel die ik in 1e instantie besteld had. Top service. ;)

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL