Snelle levering en veel keuze

Veel keuze - snelle verwerking en snelle levering

Snelle en correcte levering

Heerlijk ruikende amberblokjes gekocht. De volgende dag werden ze al afgeleverd. De prijs is ook heel schappelijk als je de prijs met andere leveranciers vergelijkt.

Echt super producten uit Marokko!

Goede service en Klantvriendelijk.

Netjes op tijd ontvangen

Leuke webstore

Ik heb laatst een 32cm tajine gekocht. erg mooie uitvoering alleen zit er helaas een deuk in de zijkant waardoor de deksel niet helemaal afsluit. Verder is het een fijne/mooi webshop met mooie spullen en hebben een snelle levering

Snelle levering en goed verpakte producten

Zeer tevreden over deze webshop!

Super Snelle Service!

Eerst was t mixpakket van Got a Gota uitverkocht (wat ik zeker kan begrijpen want ze zijn heelijk om aan je poetsroutine toe te voegen) nog geen week later bericht m'n moeder dat ze weer op voorraad zijn en zij ook meteen zo'n pakket heeft besteld. Ik meteen naar de site en ook meteen gekocht en dezelfde dag kreeg ik al een email dat het pakket is verzonden! Echt blij met deze snelle en correcte service!

Altijd goed!

Snelle levering, eerlijke prijzen en snel geregeld.

Snelle levering en breekbare spullen goed verpakt. Fijn!

Weer in goede orde mijn bestelling ontvangen, snel, goed verpakt, en ik ben blij met lippenstift.

Voor de tweede keer mijn favoriete lipstick besteld. Hij was weer op voorraad. Mooi dat Marocstore ook doneert aan hulp voor de aardbeving.

Karaf

Ik heb vaker bij marocstore besteld. Ze hebben een goede en snelle service..het pakketje was de volgende dag al thuis. Breekbare producten worden goed ingepakt. Goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader!

Mooie eerste ervaring

De bestelling werd snel geleverd. Producten zijn democratische prijzen en van hoog kwaliteit. Ben super tevreden. Zou zeggen blijf zo verder doen!

Alle producten zijn fantastisch

Mijn vaste bestel adres,ik ben altijd zeer tevreden. het word goed verpakt en snel verzonden.

Goed geregeld

Helaas was mijn prachtige hamsa hapjesschaal stuk aangekomen. Even bellen met de winkel en 2 dagen later ontving ik een nieuwe. Ben er heel blij mee.

Snel, kloppend en netjes!

Hier een cadeautje voor mijn moeder besteld. Kwam snel aan en netjes verpakt, leuke prijzen en goeie service!

Ik bestel altijd mijn producten bij Marocstore.nl en ze leveren snel en mashaallah de producten zijn echt mooi! Ten zeerste aangeraden voor kwalitatieve producten en zeer snelle levering ❤️. Chokran barak allahoe fik Marocstore.nl moge Allah swt jullie het makkelijk maken en nog veel klanten geven inshaAllah amin!

Leuk!

Super leuke dingen.

Super snel en aangenaam

Snel en products zijn zoals verwacht

Er zijn ruim opties voor de producten. De levertijd is snel en het product is zoals beschreven op de webpagina

Zeer snelle service

Echt top

Bestellen en bezorgen super top.. snel in huis en echt heel mooi. Hij staat bij ons niet in de kast want dat is echt zonden..

Deels teleurgesteld

In de lamp zit een klein deukje. Jammer. Omdat ik moeite heb met terugsturen heb ik m gehouden. Bestelling verder oké.

Gewoon perfect!

Alles keurig verpakt en supersnelle service van de items! Bedankt!

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL