Eindelijk een website waarbij de misk Lovely niet uitverkocht is en waarbij er snel geleverd werd!

Snelle Service en correct

Snel en correcte service. Ik heb er al verschillende zaken besteld; tajines, servies enz.. altijd correct geleverd met veel detail op breekbaarheid van de goederen. Administratie loopt correct en ze zijn heel behulpzaam. Ik ben een tevreden klant.

Twee tajines en een couscousierre besteld, alsmede een prachtige couscousschaal. Alles goed verpakt en daardoor keurig aangekomen. Mijn vraag over welke couscousierre te kopen via de site werd vriendelijk en naar tevredenheid beantwoord. Toffe site, top webshop!

Grote webwinkel met grote service

Mooie priducten, snelle service. Ik was net terug uit Marrakech. Had daar natuurlijk al wat gekocht voor thuis, maar ik had wel heel Marrakech in mijn koffer willen meenemen nasr Nederland. Fijn dat er een uitgebreide webwinkel is waar ik lekker nog wat sfeer in huis halen van mijn geliefde Marrakech. Zal voorlopig nog niet uitbesteld zijn haha.

Geweldig ze hebben alles

U verkoopt alles wat je altijd zoekt in de stad maar nooit kan vinden.

Snelle en correcte levering. Goeie producten...kan niet beter!

Bestelling werd netjes en snel verwerkt. Ook een e-mail ontvangen met de track&trace. Blij met de geurtjes!

Pima

Top !

Altijd mooie spullen Verzorgd ingepakt Snelle levering

Snel bezorgd, mooie producten, goede service

Ik ben altijd heel tevreden met mijn bestellingen. deze keer was er een fout gemaakt en had ik een verkeerd product ontvangen. Ik kreeg snel het goede product opgestuurd en hoefde de andere niet terug te sturen. Erg vriendelijk!

goedkoop, snel en goed

goedkoop, snel en goed

perfect

Heel mooie spullen, perfecte en snelle levering

Fijne webshop, snelle levering en goed verpakt

Vandaag mijn bestelling ontvangen. Een mooie Marrokaanse lamp, asbak en onderzetters. Naast mijn bestelling ook een heel leuk presentje gehad. Alles komt straks in onze overkapping in de tuin. Laat de lange zomerse avonden maar komen. Jullie hebben mijn bestelling snel verzonden en goed ingepakt zodat het niet kon breken. Ik kom hier zeker terug. Dank u wel voor alles en het presentje!

top - verwachtingen worden 100 % ingevuld

tot nu toe de aangewezen zaak om traditionele producten te kopen

Super correct

Verkeerde bestelling maar super snel en correct opgelost.

Zeer vlot, snelle bestellingen en snel geleverd

Snel en een top geregelde service!

Ik heb marocstore als fijn ervaren, de levering was snel en in goede orde ontvangen. Ik raad daarom marocstore zeker aan bij vrienden en familie en zal zelf vaker bestellen.

Pakketje kwam op tijd en mooie producten

Snelle service!

Ik kreeg mijn bestelling volgende dag al binnen!

Mooi tajine samen met boekje en vlamverdeler goed verpakt geleverd.

De tajine voldoet aan de verwachting. Meteen een heerlijk gerecht bereid.

Mooie handgemaakte spullen super

Mooie handgemaakte lamp super

Gisteren besteld en vandaag reeds geleverd

Zeer goede service

Absolute topservice!

Ik had een tajine gekocht en ik ben er verkeerd mee omgegaan waardoor er barsten ontstonden. Mijn eigen fout dus. Ik mocht toch het product retourneren en heb een andere tajine voor terug gekregen, zonder kosten. Geweldig toch!

Mooi product, snel geleverd

De tajine was goed en zorgvuldig verpakt waardoor hij helemaal heel bij mij thuis werd bezorgd.

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL