SUPPER

Snelle bezorging

Bestelling zoals verwacht; verbeterpunt hoofddoeken waren nogal gekreukt.

Tajine snel opgestuurd. Binnen 2 werkdagen in huis. Goed verpakt.

Snelle verzending goed verpakt en goede kwaliTwitter van het product

Zie bovenstaande

Vriendelijk

Snelle en vriendelijke service Kwaliteit producten viel iets tegen

😀

😀

Goede contact , krijg meteen reactie op mail en mijn vragen. Producten super zo blij met mijn inductie tajin. Goedkoper dan waar dan ook. Goed ingepakt In een woord super dus.

Snelle levering en goede producten.

De producten die ik bestelde, werden de volgende dag al geleverd en bevallen goed.

Goede producten

Een brede productaanbod.

Product volgens de beschrijving netjes optijd

Zeer snelle levering

Bestellen en de volgende dag in huis. Perfect.

Super Echt aanrader

Tajine besteld, zéér tevreden. Service is prima, snelheid qua verzenden is perfect, netjes ingepakt, en mooie kwaliteit. Zeker een aanrader en ik ga in de toekomst echt nog wel meer bestellen.

Super snelle levering geweldige producten

Ik ben heel tevreden over Marocstore. Had de producten de volgende dag al in huis. HERMETISCH goed verpakt. En ben er mega blij mee.

Ik werd super goed geholpen

In het begin twijfelde ik om te bestellen omdat ik online niet zo vertrouw maar toch besteld alleen dhl die bezorgd de pakjes niet netjes. Maar ik had de marocstore gebeld omdat mij pakketje zoek was maar ze hebben mij super goed geholpen . En door dat en de lekkere producten ga ik zeker weer bestellen..

Super snel ontvangen

Keurig en snel

fast delivery, good goods, everything was great !

fast delivery, good goods, everything was great !

Alles voldoet aan de verwachting

Goed verpakt, snel geleverd en goede kwaliteit

Ik blijf hier bestellen

Goede levering

Binnen enkele dagen geleverd... Top!

Werkelijk TOP!

“Onderpan” was gebroken, mailtje gestuurd. Kreeg geen antwoord...ineens een bericht dat er een pakket verzonden was! Zomaar een nieuwe onderpan met een simmer ring erbij geleverd! Geen gebel, geen gezeur. Wat een service! Ga niet lang zoeken mensen gewoon hier bestellen geen stress geen gezeur.

Prima levering

Mooi product. DHL laat je mooi in de steek. Niet bezorgd aan huis maar moesten het van een ophaalpunt ophalen.

Prima en snel ontvangen

Snelle levering, mail ter bevestiging etc, prima bedrijf!

Helemaal top !!!!!

Mijn favo winkel !!!!👌👌👌

Tevreden met producten en snelle verzending!

Alles prima! Heel tevreden!

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL