vlugge correcte levering

Blij bij Marocstore.nl dingen te vinden wat ik hier niet in de winkels kan vinden.

Toppers

Goede communicatie

Bestelling op tijd

Goed product

Hele fijne winkel!

Deze webshop heeft echt top producten voor prima prijzen. De verzendservice is ook prima.Binnen 2 dagen de bestelling ontvangen. Helaas was er vorige keer een product, dat wel op de website stond, niet voorradig. Het bedrag werd direct gecrediteerd op mijn rekening. Heel netjes! Het enige wat ik jammer vond is dat ik nog wilde overleggen om hiervoor een ander product te verzenden, maar telefonisch zijn ze helaas niet bereikbaar, ondanks dat ik belde binnen de door hen gestelde openingstijden. Ik heb het bandje ingesproken, maar hier nooit meer een reactie op ontvangen.

Prachtige schaal, vlotte levering

Mooie site, met een ruime keuze uit Marokkaanse schalen. Goede prijs, snel geleverd en heel goed verpakt. Ik heb de schaal kado gedaan, maar denk dat ik er nog 1 voor mezelf ga bestellen!

Precies wat ik zocht

Ik zocht een mooie hapjespan met deksel en vond deze op jullie website. Ik was al een paar dagen aan het zoeken en vond alles of erg duur of niet de juiste afmeting. De pan was heel erg snel binnen en is perfect! Ik ben heel erg blij met mijn aankoop het opsturen ging ook allemaal heel

Prachtige schalen !

Drie prachtige schalen besteld in zwart/wit in 3 maten ! Snel bezorgd en super goed verpakt …ik ben er heel blij mee !

Geweldige ervaring

Ik heb hier amber blokjes besteld. Netjes volgens termijn geleverd. Goed verpakt. Ze werden per stuk geleverd in een mooi blikje. En het zijn de echte amber blokjes uit Marokko. Ik heb er ook een paar van de Blokker. Maar die ruik je bijna niet. Deze ruik je zo goed dat 1 blokje al genoeg is in een woonkamer. Ik heb het blokje uit de verpakking gehaald en terug in het doosje gedaan. Nu kan ik het doosje af en toe even sluiten als ik even wat minder geur wil

Super snel geleverd en netjes ingepakt. Alles zoals op de foto’s en heel mooi. Zal zeker vaker bestellen.

Niet de juiste lamp

De door ons bestelde lamp was blijkbaar op. We hebben er eentje opgestuurd gekregen die er op leek. We hebben besloten het maar zo te laten ivm teveel gedoe voor die paar tientjes. Even een telefoontje vooraf om te overleggen was wel prettig geweest.

Snel en efficient

Snelle service, goede.producten

Uitstekend, snelle levering, alles was top gewoon

Ik raad iedereen het aan. Ik ga zeker terug bij jullie bestellen.

Met lief kadootje erbij :-) Nu kan ik mijn Marokkaanse collega verassen

Mooi bord maar wel in gruzelementen ontvangen

Op zich tevreden, maar mijn bord kwam helaas in veel kleine stukjes aan. Meteen gebeld en foto's gestuurd, ik zou een nieuw bord ontvangen, daar wacht ik nu nog op..

Geweldig!!

Ik heb twee Jersey hijabs besteld en ik ben met ze allebei zo tevreden. De kwaliteit van de hijabs was zeer goed en de prijzen zijn naar mijn nening ook erg goed. De levering was ook erg snel en alles was netjes verpakt. Ik kreeg er ook een gratis hoofddoek speld bij. Ik ga zeker vaker hier bestellen!!

Zeer mooi en kwalitatief

Een prachtig poef. Mooi opgevuld

Mooie schalen!!

Kwaliteit en bestellen ging allemaal goed. Levering door DHL pas na 3 dagen, terwijl 1a2 was toegezegd.

Makkelijk te bestellen precies wat ik zocht en de goedkoopste online ,adres gelijk opgeslagen koop hier zeker weer.

Mooie karaktervolle spullen

Snelle levering, mooie karaktervolle spullen!

Top service en product

Heel mooie theeglazen

Mooie spiezen

Fantastisch verpakt en mooie spiezenhouders en snelle levering

Fijne service mooie spullen

Had een tajine cadeau gekregen en daarna een cadeau gedaan. Hele mooie tajine en super snel geleverd

Goede service en snelle levering

Alles Goed

Goede artikelen en Goede service!

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL