3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

gb

gb

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Na een aantal keer vragen uiteindelijk toch het factuur gekregen en excuses. Mooie producten. Bedankt.

Ik had tot twee maal gevraagd voor een Factuur, maar pas 1 gekregen na mijn beoordeling.

Pluspunten

Heerlijke producten, netjes verpakt, snel geleverd!

geen

Pluspunten

Snelle levering en topkwaliteit!

Evt meer soorten kruiden in het assortiment.

Pluspunten

snelle levering en goede producten

Pluspunten

Betere bereikbaarheid via internet/email (Ik heb al 2 mails gestuurd ivm retournering en nog geen antwoord gehad)

Pluspunten

Altijd goede service en snelle levering

Meer assotiment voor mannen

Pluspunten

Goede kwaliteit, snelle levering

Pluspunten

Leuke artikelen, snelle levering en correct verzorgd.

Ga zo door!

Pluspunten

Goede en snelle levering

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Verzending was snel .

Was via DHL die de ochtend van de afleverdag een bericht stuurde waardoor het voor mij onmogelijk was om aanwezig te zijn. Pakket werd ongevraagd bij mij onbekende buren afgegeven en ik had geen kans een nieuwe afleversafapraak te maken. Moest het pakket op eigen kosten terug sturen.

Pluspunten

Netjes op tijd en goed verpakt geleverd.

Pluspunten

Prima artikel, perfecte leveringsservice

Pluspunten

Pluspunten

Super goed verpakt, heerlijke prosukten voor een nette prijs. Snelle verzending. Erg blij ermee.

Nee, vooral zo doorgaan.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Ik heb nog niet alle bestelde items ontvangen. Ook heb ik geen toelichting gekregen wanneer t missende item verzonden zal worden

Communicatie kan verbeterd worden

Pluspunten

Snelle levering, Goed verpakt. Presentje als dank voor de aankoop erbij.

Tot zover ben ik zeer tevreden! Zou zeker zo weer bestellen

Pluspunten

Snelle service!

Pluspunten

Mooie collectie, schappelijke prijzen.

Gevraagd om factuur op naam van bedrijf, maar helaas niet gekregen. Ik heb hierover trouwens nog geen contact over opgenomen.

Pluspunten

Snelle levering !! Handige betalingsprocedure Mooie producten

Pluspunten

Snelle levering. Goed verpakt en zoals het op de website eruit zag zo is het ook geleverd

Pluspunten

Ik heb twee tajines besteld, de ene kwam met een kapotte deksel aan en de andere met een kapotte schaal. Ik moet er bij vertellen dat de DHL bezorger dik een uur te laat bij mij was met de bestellen. En niet met DHL busje dus vermoed ik dat daar iets fout ging. even gebeld en de zeer vriendelijke medewerker vertelde mij dat ik een nieuwe opgestuurd krijg. Top Service! En super blij met mijn tajines

Misschien nog beter verpakken als er meerder breekbare dingen in 1 bestelling zitten

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL