Pluspunten

De tajines iets goedkoper aanbieden, dan zal de verkoop veel sneller gaan.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Als het te mooi is om waar te zijn, geloof het dan niet. Dat bleek weer eens te kloppen. Op zoek naar echte katoenen en zijde sjaals kwam ik op de website van Marocstore. Besteld, maar helaas, niks zijde of katoen, gewoon puur synthetische troep, ondanks de vermelding van katoen en zijde. De prijs was zodanig laag dat het ook eigenlijk niet kon.

Pluspunten

Snel bezorgd, leuke extraatje bij de bestelling. Producten niet duur.

Pluspunten

Super af geleverd

Houden zo

Pluspunten

Heldere correcte communicatie. Snelle service. Goede prijzen en nette producten: een aanrader!

Een testgezicht waar je je gekozen kapjes kleur en shawlkleur op kunt 'testen' qua combinatie zou interessant kunnen zijn.

Pluspunten

Super service en snel ontvangen

Pluspunten

snel en goed geregeld, elke keer als ik bestel.

Pluspunten

Goede en snelle levering en afhandeling!

Pluspunten

Snelle levering van bestelde producten. Goed verpakt. Gebruiksaanwijzing erbij ingesloten.

Geen verbeterpunten!

Pluspunten

Snelle levering, fijn aanbod van producten. Sympathiek extraatje cadeau gekregen.

De website is een beetje rommelig qua navigatie en hapert soms. Extra informatie bij de producten zou fijn zijn

Pluspunten

zeer snelle bezorging. snelle reactie op vraag over leverbaarheid artikel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling van klacht

Zorg voor accurate info op website!! De beschrijving bleek niet te kloppen (ipv 6x60 gram henna zoals op de website stond, ontving ik maar 1x60 gram henna)

Pluspunten

Snelle levering. Goed verzorgd.

Pluspunten

So beautiful products and fast service.Dank u wel voor een erg mooie kado

Pluspunten

Snelle levering, ging fout met de website, werd gelijk gebeld, erg vriendelijk, sjaals waren mooi en ook de oogpotloden

Zat geen mascara bij maar wel mooi zeepje. Vind het persoonlijk geen probleem dat t iets anders was dan ik had besteld. Tip: op de website staat dat de doeken van kantoren zijn. Terwijl het viscose met lycra is. Dit zou ik aanpassen op de site.

Pluspunten

zeer ruim assortiment uiterst snelle levering naar België een kleine surprise als cadeau was meegeleverd (parfum)

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL