Pluspunten

Snelle en accurate levering

Pluspunten

Vlotte levering, in goede staat en volledig.

Pluspunten

Ondanks feestdrukte vandaag binnen! Gisterochtend besteld. Bedankt

Pluspunten

Zeer snelle levering en super goed verpakt !

Pluspunten

vriendelijk aan de telefoon toen dhl zich vergist had bij de levering hebben ze dit meteen opgelost. Zelfs aangeboden om de zending meteen nogmaals te versturen, wat niet nodig was.

Pluspunten

Snel en correcte afhandeling van de bestelling. Heb een theeset en een anagdan nu van goede kwaliteit! een beetje jammer van DHL. De koerier deed alsof hij langs kwam. Geen probleem als het uitloopt, maar geef het aan. Heeft in beginsel niets te maken met jullie. Nogmaals top!

Pluspunten

Goede foto's en overzicht. Responsieve customer service chat app. Zeer snelle levering

Pluspunten

Een snelle levering van mooie spullen. Met nog een leuk "kadootje" erbij ook. En heel mooie prijzen. Ruime keuze in betalingsmogelijkheden. En super stevig verpakt. Top dus.

1. Bestaat er een waterafstotende doek? en 2. Kant en klare doeken zijn handig als je heel actief bent. Een aparte afdeling en wat meer keuze zou misschien een idee zijn?

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Produkt goed ingepakt en snel bezorgd. Goede prijs.

Helaas was de deksel van de tajine licht beschadigd. Niet zo erg om terug te sturen, maar toch een teleurstelling. Wel goed ingepakt, dus het kwam niet door bezorging.

Pluspunten

Chatfunctie is erg fijn, kreeg direct antwoord op mijn vraag! Bestelling ging verder vlekkeloos.

Pluspunten

Leuke spullen, voldoen aan verwachting. Snelle levering en goede verpakking Netjes op de hoogte gehouden van de status van de levering

Pluspunten

Duidelijke communicatie

Pluspunten

zeer snel en fijne producten

Pluspunten

Super snelle levering. de Tajine zag er super uit. Na de kerst ( staat onder de boom ;) ) gaan we hem gebruiken

Pluspunten

Snel geleverd, goede prijs, geweldige winkel.

Pluspunten

Zeer snelle en accurate verwerking van mijn bestelling.

Pluspunten

Goede communicatie van bestelling tot levering. Het pakket was zeer goed en breukvrij verpakt. Snelle levering.

Geen verbeterpunten, ga zo door.

Pluspunten

Zeer snelle levering. Mooie collectie.

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL