Snelle levering, mooi tajine product. Helaas was er een klein stukje van de top af. Niet storend en ik had geen tijd meer om het terug te sturen.

Goed en fijn product

Miswal stokjes voor het eerst gebruikt, bevalt erg goed. Het bestelde pakketje was snel geleverd.

Prettige site, goede snelle levering

Snelle en goede levering

Leuke bekers

Echt handgemaakte bekers

Probleemloos

Zondag besteld, dinsdag binnen.

Prima service!

Snelle levering en betaalbaar.

Gekregen zoals besteld

Goed product , goede prijs , goed verpakt en bezorgd

Goed product

Snelle levering, goed verpakt, producten zien er altijd erg mooi uit en wijken niet af van plaatje e beschrijving. Top.

Goeie prijzen, snelle service

Had een Tajine nodig als verjaardagscadeau. Een hele leuke set met vlamverdeler, kruiden en receptenboek gekocht. Alles voor een leuke prijs. Was een schot in de roos!

Alles goed

Alles goed Verpakking en levering en producten

Vanuit België besteld en in Portugal laten leveren zonder problemen.

Helemaal prima!

Leren poef besteld. Efficiënt afgewikkeld en binnen 2 dagen in huis. Product precies zoals aangegeven op de website. Top!

Snelle levering en goede prijs-kwaliteit verhouding

Voor een vriendin kocht ik online een cadeau bij jullie. Het werd snel geleverd en ziet er kwalitatief goed uit. Daarnaast worden er scherpe prijzen gehanteerd in vergelijking tot andere websites. Ik vond het leuk om Marokkaanse producten bij een Marokkaanse leverancier te kopen en ben helemaal tevreden met de bestelling van de producten!

Goeie service

Snel binnen

Klant vriendelijk

Ze zijn zeer betrouwbaar, ze weten hoe ze moeten luisteren, ze benaderen het probleem oplossingsgericht.

Goede kwaliteit en snelle levering

Ik ben tevreden met de producten, mooie kwaliteit. Verzending was ook heel snel

Overzichtelijk

Overzichtelijke website Snelle bezorging Scherpe prijzen

Goeie service

Goed product mooie prijs

Heerlijke mannelijke geur met korting

Komen hun beloften na

Snel geleverd, overzichtelijke website

Klantvriendelijk

Super snelle service, mijn bestelling binnen 2 dagen ontvangen. Zeer tevreden met maroc store

Eigenlijk simpel 2 kussen besteld dag later al in huis super geregeld

super

veel keuze, snelle levering, goede producten

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL