Pluspunten

goed product en snelle levering.

niets aan toe te voegen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service en bezorging

Retourzending zelf betalen! Ik moest voor 650 gram €6.95 betalen! Belachelijk en geen service. Ik hoop dat ik het aankoopbedrag plus terugzending kosten terug krijg. Anders bestel ik nooit meer.

Pluspunten

Reageert direct op vraag per mail en de bestelling was heel snel in huis. Produkt is precies zoals op de foto. Mooie leren poef zelf gevuld met een dekbed!

Pluspunten

Prachtige producten en goede service. Makkelijk bestellen via de website.

Pluspunten

Uitstekende dienstverlening! Zeer tevreden! Voor herhaling vatbaar!

Pluspunten

Mooie producten

Pluspunten

Super snelle levering. Extra caudeautje gekregen bij mijn aankoop, super leuke verrassing!!

Geen opmerkingen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Duidelijke wegsite. Snelle levering.

Pluspunten

zeer nette aflevering product

geen

Pluspunten

De olijfolie die ik heb besteld is heel erg lekker en De kwaliteit is prima !

Aub beter er op letten als men de verpakkingen opsturen of het allemaal klopt. Ik kreeg ipv 4 liter olijfolie maar 2 liter geleverd door een fout van een (stagiere) dat heb ik te horen gekregen. Daarom moet ik vandaag thuis op mijn pakketje wachten voor de 2 x Voor de rest is de door mij bestelde olijf olie heel erg lekker en de kwaliteit is prima !

Pluspunten

De levering van de bestelling was erg snel. Duidelijke website met goede producten.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Solide verpakt en snelle levering van een goed product!

Ik had 3 stuks besteld, maar de teller bleek toch op 2 te staan. Daardoor vond ik de verzendkosten wel erg hoog! Dat geldt ook in het algemeen.

Pluspunten

Bestelde snel verzonden!

Geen verbeterpunten

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Dit verrotte webshop verdient niet eens een halve ster, zo triest ik besteld voor de tweede keer en ik krijg elke keer andere stof en kleur binnen. Hoe onprofessioneel??? Wat is dit voor service ??? Mijn advies; kooooop nooit wat van hier bespaar jr moeite geld en tijd!! En als je ze wilt bereiken duurt het eeewen voordat ze reageren !!!!!

Sluit de tent! Niks is goed; webshop is traag en wordt overal naartoe gestuurd ald je ergens op drukt of je selecteert een artikel en bij het afrekkkem blijkt dat ie niet op voorrraad is en wat je bestelt krijg je niet !!!!

Pluspunten

Correcte levering. Netjes verpakt en kadootje.

Zou het niet weten.

Pluspunten

Ik had een tajine en een onderstel besteld en dat was er de volgende dag al. Dus een supersnelle levering. Helaas was het onderstel beschadigd geraakt tijdens de reis met de post. Toen ik dat zaterdag mailde aan Marocstore, werd er dinsdag al een nieuwe bezorgd. Dus ook een super service!

Pluspunten

Snelle en Goede service ook als iets fout gaat!

Gewoon zo doorgaan.

Pluspunten

Zeer snelle en zorgvuldig geleverd. Mooie producten.

Pluspunten

Helemaal positief! Super snelle levering! De jurk is prachtig dankjewel!

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL