Pluspunten

Zeeer snelle Levering

Pluspunten

Goede klantenservice Mooie producten

Site was niet up to date

Pluspunten

Mooie spullen, goede service.

Pluspunten

Zeer punctueel. Afspraken worden goed nagekomen.

Pluspunten

Zeer juiste en snelle levering! Leuk cadeautje bij de bestelling, dank hiervoor.

Pluspunten

Ruime keuze, makkelijke website, snelle levering

Pluspunten

Goede prijzen en snelle klantenservice.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed service en goeie beschrijvingen op het site!

Beschrijvingen van het product mee geven in eigen taal ? Of gewoon in het Engels ?

Pluspunten

snelle levering, uitgebreid assortiment, goede beschrijving bij de producten, prijs-kwaliteit uitstekend.

Pluspunten

ben blij en tevreden dank je wel

Pluspunten

Vorige week een tajine gekocht, die is snel geleverd en was goed verpakt. Ziet er prima uit. Uitstekende service van Marocstore en ik ben ook vriendelijk te woord gestaan (zie hiernaast). Op dit moment staat de tajine op het vuur en de inhoud begint al heerlijk te geuren!

Het lukte niet via de website een account aan te maken, ook niet na hulp van Marocstore. Dus heb ik de tajine telefonisch besteld.

Pluspunten

Zeer snelle levering, persoonlijke boodschap en touch bij pakketje, ruim assortiment!

Paar keer gehad dat winkelmeisje op site ineens weer leeg was tijdens het winkelen. Pas volgende dag lukte het weer.

Pluspunten

Super goedkope snel levering super tevreden bestel zeker weer wat nooit mee gemaakt of komt aan of duurt mnd top kunnen meeste bedrijven voorbeeld aan nemen grt Annelies

Is er niet top zo blijven

Pluspunten

Snelle levering Alles netjes ingepakt Heel mooie artikelen

Pluspunten

Snelle levering Produkt ziet er uit zoals verwacht

Bedrijf levert geen vulling voor poefen.Dit zou verbeterd kunnen worden.

Pluspunten

Super snel levering alles heel netjes super trots

Pluspunten

snel,verzorgd en veilig geleverd met thx.

Pluspunten

Snelle reactie op mijn vraag via de mail. Bezorging binnen 1 dag, mooi product.

nvt

Pluspunten

Pluspunten

Snelle levering en heel erg klantvriendelijk. Tajine was kapot gegaan bij de verzending. Ik krijg een nwe toegestuurd! Dit is echt top!

Nvt

Pluspunten

Duidelijke website. Zéér snelle afhandeling van de bestelling (ook bezorging op zaterdag). Zéér snelle reactie op een gestelde vraag via e-mail. Correct tewoord gestaan via telefoon.

N.v.t.

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL