Snelle service en prima producten

Snelle bezorging, netjes ingepakt en kwaliteit van de producten zijn goed!

Overzichtelijke webshop. Snelle verzending

Heerlijke producten

Snel bezorgd goed verpakt en heerlijke producten wat wil je nog meer!

Helemaal fan

Ik HOU van deze website. Divers assortiment en de parfums... geweldig. Snelle levering en duidelijke communicatie. Af en toe leuke kortingscodes. Ga zo door Marocstore!

Kwalitatief en uitgebreid assortiment

Goede en snelle bezorging. Uitgebreid assortiment veel leuke producten. Zoals altijd weer top!!

Ik kreeg 1 mooie schaal en 1 schaal waar lelijke verfvlekken opzaten

Het was handschildere schaal .maar diegene die het geschilderd heeft die heeft met z'n vingers behoorlijk wat vlekken gemaakt op de buiten zijkant van de schaal . Ik zou die zelf niet zo verkopen.

Allahouma bareek

Levering was snel, boek is mooi.

Zeker een aanrader!

De producten waar ik naar opzoek was waren makkelijk te vinden, de verzending was snel en ik kreeg er ook nog eens een cadeautje bij! De kwaliteit van de producten waren goed vooral als ik kijk naar de prijs ervan. Hele fijne ervaring, ga hier zeker vaker bestellen!

Mooie producten en snelle levering

Mooie producten en snelle levering

Super winkel

Ik heb nu voor de 2de keer besteld. Ik had het binnen 2 dagen binnen. Je wordt goed op de hoogte gehouden. De producten zijn ook super goed.

Topwinkel

Scherpe prijzen en snelle levering.

Prima pan, snel in huis

Prima 1e ervaring met Marocstore !

Uiterlijk heel mooi

Pluspunten: 1. Mooie poef. 2. Niet duur. Minpunten: 1. Het middelste ronde stuk leer (bovenkant) lijkt wel leer dat geplakt is op dik karton. Als je het indrukt hoor je een soort klik. 2. De rits aan de onderkant is wel heel erg fors. De grote trekker steekt er aan zijkant onderuit.

Mijn artikelen komen altijd veilig aan

Vriendelijke service, snelle levering, geweldige producten. Helemaal tevreden:)

Goede service snelle levering en fijn mooi snelkookpan 2 keer nu gebruik

Snelle levering mooie producten

Snelle levering.Glazen waren goed verpakt ook de hammam washandjes waren netjes in gepakt.

Snel, betrouwbaar, goede kwaliteit

Levering was compleet en snel geleverd. Producten van goede kwaliteit.

Alles duidelijk

Ik kreeg producten met houdbaarheiddatum die bijna versterken waren. Na mijn mail met mijn klacht. kreeg ik daar goede service voor.

Het is altijd fijn om hier te bestellen

Goed bevallen

Snelle levering, goed ingepakt, product zelf iets minder

Marokkaans aardewerken bord besteld voor aan de muur. Goede kwaliteit. Wel jammer dat er veel verfvegen in het glazuur op het bord zitten.

Heel goed!

Snel geleverd, goed ingepakt, goed kwaliteit van product. Ik ben tevreden.

Top kwaliteit en snelle levering

Prachtige Marokkaanse rieten manden gekocht en snel geleverd! Relatief goedkoper dan andere winkels!

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL