Pluspunten

Very good service and quick delivery.Keep up with the good work.

Pluspunten

Goed snel en keurig verzorgt.

Pluspunten

Vandaag besteld, volgende dag in huis. 1 korte tuniek en langere tuniek. Super mooi en van goede kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs. Er zat ook een presentje bij wat ik erg attent vond. Ik ben erg tevreden.

Pluspunten

Snelle levering & goede klantenservice. Mijn bestelde borden kwamen helaas beschadigd aan. I.p.v. ruilen/terugsturen kreeg ik nieuwe borden toegestuurd.

Geen.

Pluspunten

Super snelle bezorging, alles netjes verpakt en een super mooie bedankje erbij.

Dat jullie bedrijf generaties lang mag blijven bestaan in sha Allah

Pluspunten

Snelle levering perfecte staat

Pluspunten

Alles is prima afgehandeld . Pakketje snel ontvangen. Netjes ingepakt.

Geen verbeterpunt

Pluspunten

Helder en duidelijke website. Correct op tijd geleverd

Goederen nakijken op vuil; (Zwarte vegen -goed verwijderbaar - op het artikel poef))

Pluspunten

Jullie zijn een zeer goed bedrijf.

Pluspunten

tajine was gebroken, onmiddelijk nieuwe gekregen, ondanks moeilijke levering tijdens het weekend

Pluspunten

Kwaliteit! En heel aardig een kadootje erbij gekregen, een hangertje.

Geen.

Pluspunten

vlotte levering en met grote zorg ingepakt

snellere website zou fijn zijn

Pluspunten

Snelle service. Mooie jurken/abayas. Betaalbare prijzen.

Pluspunten

Er was iets uitverkocht. Ze hebben meteen het bedrag gecrediteerd en een cadeau erbij gedaan.

Website moet sneller gemaakt worden.

Pluspunten

vlot geregeld en keurig ingepakt tegen breken onderweg

Pluspunten

Producten zijn uitmuntend. Bezorging is snel en de producten worden perfect verpakt. Had bij de laatste bestelling een ander product bij mijn bestelling dan ik besteld had. Het werd na melding gelijk gecorrigeerd en persoonlijk thuis afgeleverd. Het product wat ik niet besteld had mocht ik ook houden. Prima service!

Ik heb een paar keer gehad dat ik mijn bestelling wilde afronden en dat ik dan opeens zag dat bepaalde producten niet meer in voorraad waren. ( eerder was het niet aangeven) Moest toen weer opnieuw zoeken naar een andere product. Weerhoud mij er dan van om steeds weer opnieuw te moeten beginnen. Ook zijn een aantal producten een zeer ruime tijd niet in voorraad. Komen deze producten ooit weer terug of zijn ze officieel uit het assortiment verwijderd?

Pluspunten

Betaalbare en mooie tajine gevonden, leuke producten gezien. Snelle levering. Ik ga zeker nog eens iets bestellen.

Pluspunten

Goede, snelle service! Artikel uitstekend verpakt!!! Echt rekening gehouden met het gooi-en smijtwerk van de vervoersdiensten!!!!!

Pluspunten

Snelle levering, goede prijs, top hoofddoeken met goede stof. Heel lief klein cadeautje erbij gekregen

Pluspunten

Super dienst zeer tevreden

Geen tips jullie doen het gewoon super dienst mashaAllah

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Totaal verkeerd geleverd, lezen de mails niet goed. Product ligt nu 4x in de prullenbak

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Telefonisch goed bereikbaar

Betere omschrijving van de producten

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL