Pluspunten

Goede service, duidelijke site

Ga zo door

Pluspunten

Direct verzonden, goed ingepakt

De (plastic) flesjes waar de olijfolie in wordt verstuurd zijn niet echt ideaal...knoeit er heel gemakkelijk mee.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle afhandeling

Hoofddoeken apart een foto van maken zodat je een beeld hebt. Dit ook voor de kapjes.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prijzen zijn goed, levering was snel.

Website is wat rommelig, en het ledengedeelte is buggy.

Pluspunten

Snelle en duidelijke levering

Pluspunten

Makkelijke website, online chat voor evt vragen is helemaal super en snel. Levering de volgende dag, fantastisch!

Pluspunten

Product was snel afgeleverd en was net als op het website beschreven staat.

Pluspunten

Fijne webwinkel met een mooi assortiment en een vlotte en nette levering. Ook goede communicatie. Ik kom zeker weer terug.

Veel dingen niet op voorraad.

Pluspunten

Het is prettig dat je bij vragen gebruik kunt maken van de chatsessie. En er wordt snel gereageerd op de vragen in de chat.

Mijn bestelde spullen waren ineens uit het winkelmandje verdwenen en dat was een beetje gedoe

Pluspunten

Super snelle reactie bij een vraag via de mail! Duidelijke tekst en uitleg! Bestelling na 1 dag in huis, perfect verpakt! Abosoluut een aanrader!

Pluspunten

Bestelling gedaan van een cd van dj Hiba die gratis werd gegeven bij bestellen van een product. Heb geen product besteld maar de cd wel los die €0,00 was. Verzendkosten waren €4,95 uiteindelijk werd het verstuurd in een brievenbuspakketje van €1.56. Ondanks dat ik geen bestelling heb geplaats maar wel een gratis cd heb gekregen. Zou de verzendkosten prijs moeten aangepast worden naar €1.56 verzendkosten en €3,39 voor de cd voor de mensen die wel graag de cd willen hebben maar geen product op de webshop willen kopen. Cd blijft een topper mocht deze ergens anders te koop zijn geweest had ik het ook gekocht! :)

Pluspunten

Snelle service!

Pluspunten

Geweldige producten Zeer goede service Snelle levering en zeer goed verpakt wat moet je nog meer hebben ik ben zeer tevreden over dit bedrijf zeker weten.

Pluspunten

Snelle levering!

Pluspunten

Snelle en betrouwbare levering en meer dan uitstekende service!

Pluspunten

Pluspunten

Leuke producten en snelle service

Producten die niet leverbaar zijn van de site halen. Elke keer zie ik iets leuks maar dan blijkt het op te zijn als ik erop klik.

Pluspunten

Snelle levering Bij mijn bestelling zat een gebroken ovenschaal det werd zeer snel en correct af gehandeld

Pluspunten

Snelle levering. Keurig verpakt.

geen

Pluspunten

super goede service gekregen, veel aandacht en belangstelling ! Mijn bestelling was de dag na het bestellen al geleverd!!! Zeer mooie jabador/tuniek ontvangen, de maat was ook perfect!! Ik zal zeker nog bestellen!!! Deze site is een echte aanrader!

Ik kan er geen enkel opsommen!

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL