Pluspunten

Mooie spullen van Goede kwaliteit Mashallah Shokran ❤

alles is perfect

Pluspunten

sympathiek, proffesioneel en snel!

Pluspunten

Bedrijf is super, snelle levering en komt afspraken na.

Kwaliteit van de clutch mag beter voor die prijs.

Pluspunten

Snelle en vriendelijke service Best wel goedkoop

Verzendkosten mogen wat minder , want dan is het aantrekkelijker om sneller te bestellen.

Pluspunten

netjes en snel ,ook t contact via de chat

Pluspunten

Ik ben zeer tevreden

Pluspunten

- Snelle levering - Goede klantenservice - Mooie producten van goede kwaliteit - Goede prijzen

Pluspunten

Snellle levering goede uitleg producten

Pluspunten

Ik had een Taijin die kapot ging en kreeg zonder enig gedoe en heel snel een nieuwe. Dus dat vindt ik nog eens service.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Zeer tevreden met mijn producten

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering. Er was per abuis een verkeerde zeep opgestuurd. Dit werd snel opgelost. Nieuwe zeep werd opgestuurd en de verkeerde mocht ik houden.

Pluspunten

Pluspunten

Alles ging netjes en snel

Niets

Pluspunten

Pluspunten

Ze zijn heel goed bedrijf ik heb mijn bestelling gedaan en betaalt en de volgende dag ik wilde nog paar dingen veranderen en ik hoefde alleen maar brief te sturen en dat kond zo makkelijk ik had niet verwacht. Een ik ben heel blij met mijn bestelling.

Telefoon nummer waar de klanten kan bellen. Niet iedereen is zo handig met schrijven sommige vinden bellen veel makkelijker.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Mooi assortiment en vlotte levering. Een product uit mijn bestelling was blijkbaar niet leverbaar want het bedrag werd heel snel weer teruggestort. Heel goed!

Om dat een product niet leverbaar bleek, is het bedrag meteen teruggestort. Goede actie. Wel had ik het fijn gevonden om daar een berichtje over te ontvangen. Beter voorraadbeheer is ook een tip natuurlijk.

Pluspunten

grote service kan haast niet taijne was gescheurd eb zonder zeuren volgt er een nieuwe en levering gaat snel.

Pluspunten

- Ik stuurde een mail en kreeg heel snel antwoord. - MIjn adres was niet volledig en jullie hebben me tijdig geinformeerd via de mail zodat ik het juiste adres kon doorgeven. Maar het mooi is dat jullie in mijn belang dachten en dat ik het spoedig moest doorgeven zodat het wel de volgende dag geleverd kon worden! - De chatfunctie is super handig. Zeker als je in het buitenland woont zoals ik. Ga zo door en een hele fijne service ! Moge Allah swt jullie rijkelijk belonen. ameen.

- De chatfunctie was eerst ofline helaas. Maar dat werd heel snel goed gemaakt, doordat ik binnen 0,45 een mailtje kreeg en de chatfunctie was ook beschikbaar. - Verder geen verbeter punten.

Pluspunten

Goede klantenservice, snelle levering!

Pluspunten

mooie producten en goede kwaliteit

dit was mijn eerste bestelling, en ik ben zeer tevreden

Pluspunten

Snelheid, makkelijke site

Pluspunten

Bedankt voor de snelle levering en de betaalbare prijs !

Niks

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL