Laden reviews...
83 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Al met al zijn klanten tevreden over Marocstore. Leveringen zijn doorgaans snel en de producten zijn van goede kwaliteit. De verpakking is degelijk en de klantenservice wordt positief genoemd. Enkele ervaringen met ontbrekende of niet leverbare artikelen komen voor, maar de afhandeling is meestal adequaat.
Tot 2 maal toe een gebroken tajine gekregen door een onvoorzichtige koerier maar zonder problemen 2 x een nieuwe gekregen, topservice noem ik dit !! 10/10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
6 November 2025
Anja
Lier
De levering van mijn bestelling was heel vlot. Nu kan ik weer genieten van de ghassoul-klei. De beldi koffiekopjes zijn in één woord geweldig!! Mijn gasten reageren er verrukt op!!
5 November 2025
Djenna
Roosendaal
Reageren snel en hulpzam . Produkt goed verpakt en vers .Allahumma bariek
14 October 2025
M
Veenendaal
Heel goed geholpen met de bestellingen.
8 October 2025
Samra
Enschede
Prima website, snelle levering en fijne diverse spullen.
8 October 2025
Coen
Hillegom
Snelle levering van het juiste product aan een scherpe prijs
7 October 2025
Luc
Astene
Prima dienstverlening
6 October 2025
Ben
Bathmen
Super snel en netjes geleverd.
5 October 2025
Eric
Meerstad
Mooie schalen besteld, keurig verpakt
5 October 2025
Leonie
Badhoevedorp
Prachtige schalen besteld. Snel geleverd
4 October 2025
Marian
Emmen
Snelle levering van de bestelde tajine. Erg mooi decor, heel blij mee.
3 October 2025
C
Utr. Heuvelrug
De bestelling en levering ging vlot. Maar ik wacht nu al 2 weken op een reactie/klacht die ik stuurde nav de nieuwe tajine die ik zeker correct gebruikt heb maar toch reeds gebarsten was na het eerste gebruik. Ik heb een gelijkaardige handgemaakte tajine uit aardewerk gedurende 18 jaar gehad zonder enig probleem. Hopelijk krijg ik snel een reactie op mijn mail want ik ben erg teleurgesteld in hun service.
Beveelt niet aan
18 September 2025
Peggy
Boechout
Twee keer een bestelling gedaan. Bestellen gaat heel gemakkelijk middels de site. Alles is heel overzichtelijk. Het werd ook razendsnel bezorgd en de pakketten waren ook te traceren.
13 September 2025
Nicolette
Ouddorp
Mooie producten Prima prijzen Snel verzonden Goed verpakt
11 September 2025
Joppe
Dieren
Altijd netjes op tijd bezorgd. Fijne producten.
9 September 2025
S.V.
Zaandam
Ik heb een krukje besteld met blauwe bekleding en jungle afbeeldingen. Er is geleverd een krukje met goudkleurige bekleding met afbeeldingen van blaadjes. Ik kan niet vinden hoe ik dit product kosteloos kan omruilen voor het goede krukje. Als ik tussen 14.00 en 18.00 uur bel met het telefoonnummer dat op de site staat, krijg ik te horen dat het nummer niet in gebruik is. Ben benieuwd hoe dit opgelost wordt.
Beveelt niet aan
8 September 2025
Marianne
Nijmegen
Vandaag besteld morgen in huis. Dank U!
8 September 2025
Mariëlle
Leudal
Mooie Tajine, heerlijke kruiden. Snel in huis. Wat beloofd wordt, wordt nagekomen.
7 September 2025
Mini
Dronten
Snelle actie bij het opnieuw verzenden m.b.t. een kapotte schaal bij het uitpakken. Communicatie met het bedrijf was goed.
6 September 2025
Maaike
Laren
Ik heb een groot draaiplateau van bamboe besteld. De volgende dag werd het al geleverd! Goed ingepakt dus onbeschadigd. Mooie website ook. Hartelijk dank!
2 September 2025
Elly
Meppen
Alles gaat lekker vlotjes. Meerdere keren al iets besteld en het gaat zoals het behoort te gaan.
1 September 2025
correct
9 August 2025
Martina
Lokeren
Product was goed verpakt en snel verzonden!
9 August 2025
Linda
Waalwijk
Heel snel binnen gekregen
8 August 2025
Louise
Maarssen
Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar.
Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch.
Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL
Voltstraat 2