Goede klantenservice, product snel geleverd met goede track and trace en een topproduct. 10/10

Helaas was één besteld artikel niet voorradig. Het teveel betaalde werd direct terug gestort en de rest van de bestelling werd snel verzonden. Prima webwinkel!

Alles heel goed verpakt (tajine en wat theeglazen) in een stevige doos en ook snel geleverd

Betreft een tajine uit aardewerk en theeglazen

Snel bezorgd

P

Snelle service en kwalitatief

Duidelijke website, kwaliteit zoals omschreven en snelle service (bezorging)

Snelle levering, product zoals beschreven staat.

Snelle levering tegen aantrekkelijke prijzen

Mooie Tajine

Geweldig en snel

Ze zijn snel met leveren en moooie spullen.

Hele fijne klantenservice

Ik ben heel blij mee, snelle reacties en snelle levering

Snel en duidelijk

Ruime keuze, prima prijzen, goed verpakt en goede communicatie. Tot de volgende keer

Mooie Marokkaanse producten besteld van goede kwaliteit. Erg blij mee. We genieten van de munt thee en de tajine staat erg gezellig op tafel.

perfect

Geweldige service en snelle levering

Kwaliteit spullen en snelle service.

Beautiful plates and excellent service.

I purchased a few platters for serving food. It was difficult to choose from the vast range. All so gorgeous. Delivered on time and carefully boxed so nothing broke. I will definitely be back to purchase again.

Netjes en snel gelverd

Alles was netjes en goed verpakt en snel binnen

Ik belde dat een deksel door het water was gaan scheuren. Geen probleem! Ik kreeg de volgende dag een nieuwe toe gestuurd. Super service

goede ervaringen

Ik heb hele goede ervaringen, ze bezorgen snel en geven snel antwoord op mijn vragen. De producten zijn van goede kwaliteit. Ik koop altijd hoofdoekken en sjaals bij ze l, wordt netjes bezorgd.

Goede prijs voor goede goederen

Fantastische service

zoals verwacht

Alles van mijn bestelling was op voorraad Geleverd volgens afspraak Keurig verpakt

Mooie tajine! Blij ermee

Heerlijk gekookt in mijn inductie tajine. Snelle service en vriendelijke mensen die daar werkzaam zijn. Kon meteen die dag nog mijn tajine ophalen.

De beste Marokkaanse winkel

Na een rondreis van een maand in Marokko is mijn man, de kok in huis, helemaal weg van de tajine. Om die mee te nemen uit Marokko was te zwaar. Daarom online zoeken. De tajine was zeer goed verpakt en de bestelling was zeer snel in huis met DHL, gelukkig.

snelle en goede service

Lage prijzen, snelle levering, goede service, prima artikel top

Helemaal goed

Hele goede ervaring zal zeker weer iets bestellen bij jullie en ook aanbevelen aan anderen

Snelle levering, fijne producten

Snelle levering van de bestelde producten

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL