Snel, netjes en precies goed!

Uitstekend!

Perfecte service, snel

Perfecte levering, voldoet aan alle verwachtingen

Gemakkelijk te bestellen en snel geleverd. Product is zoals omschreven.

Snelle levering en top product aan zeer betaalbare prijs

Het pakketje werd sneller geleverd dan voorzien. Het kwam tevens in perfecte staat toe. Het product voldoet aan de verwachtingen, prijs-kwaliteit vind je nergens beter. Er was tevens een zeer handige handleiding voorzien.

Goed quality

Second day delivery and very nice products

Leuke spullen en goede service. Er zat een kapot potje bij de bestelling, maar vriendelijk en goed te woord gestaan, 2 dagen later had ik al een nieuwe !

mooie sjaal

Mooie grote hoofddoeken. Een sjaal die ik had ontvangen was van een andere stof dan overmeld op de site. Dit is goed opgelost: gratis retour of een korting op het product. Goed en netjes opgelost!

Henna kant en klaar

Geen goeie henna en is zwarte kleur van henna en als je het op de huid maakt dan krijg je dat de huid gaat vervellen

Top, snelle verzending!

Fijne producten, snelle verzending

Super blij met mijn tajine met kookboekje en kruiden geweldig

Stunning

Beautiful quality, color and design!

Netjes geleverd, duidelijke communicatie

De kleur wijkt heel erg af van het internet. Had ik geweten dat de kom zo licht zou zijn van kleur, had ik het niet gekocht.

Ik werd zeer vriendelijk geholpen bij de vragen die had. Snel verzending, prachtige producten!

Zeer goede services

Ik heb hele goede ervaringen met dit bedrijf

Teleurstellend

Ik kreeg een rammelend pakket in mijn handen geduwd van de pakketbezorger. De stickers met let op breekbaar hebben niet geholpen. Ik heb het pakket met de tajine schaal, ongeopend direct weer mee terug gegeven. Vervolgens nog geen reactie van de verkopende partij ontvangen dan alleen deze enquête. Hopelijk wordt het opgelost.

Snelle en goede service!

Producten werden na 1 dag al bezorgd en alles zat netjes beschermd ingepakt.

Snelle levering, goede kwalitatieve producten

Kwaliteit en snelle levering tegen betaalbare prijzen

Kwaliteit producten, duidelijke productinformatie en alles snel geleverd en goed verpakt. Op de site kun je zowat alle Marokkaanse producten vinden.

Fijn!

Zending is super snel en ben blij met m’n aankopen!

goede prijzen, snelle service

mooie tajine geschikt voor inductie, blij mee

Snelle levering. Product netjes verpakt!

super service

Heel vriendelijk geholpen, toen ik bleek een verkeerde te hebben gekregen ivm inductie ipv gas

Snel en accuraat

Prima webshop

Het product is bij het eerste gebruik al gebarsten

Ik heb volgens de gebruiksaanwijzing de tajine eerst met lauw water gewassen, daarna ingesmeerd met olijfolie. Ik kook keramisch en had gelezen dat een verdeler niet nodig was Bij het bakken van de kip ging dat prima, maar op het moment dat ik de groente in de schotel deed sprong er een barst in. Ik heb het gerecht wel af kunnen maken, maar het vocht uit de pan liep wel op mijn kookplaat. Ik kan het niet meer gebruiken voor een volgend tajine gerecht. Ik ben wel teleurgesteld. Met vriendelijke groeten Henriette Bokhove

Keurig

Keurig tijdig conform de bestelling geleverd. Het enige wat ontbrak was een verzendbevestiging, maar dat kan ook mis zijn gegaan bij DHL.

Voltstraat 2

2181 HA Hillegom

Over Marocstore.nl

Maroc Store is de grootste Marokkaanse online winkel in Nederland, met meer dan 5000 verschillende producten op voorraad en verzending binnen 24 uur. Het assortiment is gevarieerd en betaalbaar. Wij hebben ons gespecialiseerd in het aanbieden van een grote selectie van unieke woonaccessoires, waaronder aardewerk, lantaarns, poefs, theeserviezen, giftwaren en alles wat u nodig heeft voor uw interieur. Maar ook Heerlijke traditionele Marokkaanse beautyproducten zoals Argan olie, Henna, khol, Sabon Beldi, Ghassoul klei en nog veel meer cosmeticaproducten, de meeste producten zijn vrij van parabenen en 100% biologisch. Bezoek onze webshop MAROCSTORE.NL